Opgemaakt

Opgemaakte producten Oktober 2018

Het is weer een nieuwe maand en jongens wat gaan we hard richting het einde van het jaar. Dus tijd voor de opgemaakte producten van de maand oktober. Onder de foto’s vind je eventuele reviews die ik heb geschreven.

Heb jij nog een favoriet die opging deze maand?

Annette

Opgemaakt okt 2018 (2)

Opgemaakt okt 2018 (3)

Review Etos body cream -> Klik hier

Opgemaakt okt 2018 (4)

Oogcrème uit de unboxing van de jouwbox -> Klik hier

Lottie London review -> Klik hier

12 thoughts on “Opgemaakt

  1. Ik vind de l e van Rituals voor de winter geen wintergeur ook niet bijzonder, ga ik dus ook niet kopen. De zomerlijn vond ik wel heerlijk, had ook iets mannelijks vond ik, een unisex geur. De l e van de body shop voor kerst vind ik ook niet lekker dus wordt een saaie winter voor me😂😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s