Londen trip

Vorige week was ik wederom voor een kort tripje naar Londen. Het was eigenlijk de bedoeling dat we met het gezin een paar dagen naar Disney zouden gaan. Ik had dit geboekt voor eind februari maar helaas (ik denk door de aanslagen in Parijs) werd die reis 6 weken voor vertrek geannuleerd door gebrek aan deelnemers.

Krijtrotsen Dover

We konden wel omboeken voor Mei maar dat werd zo verschrikkelijk duur dat ik daar van heb afgezien. Na overleg besloten we dan nog een keer naar Londen te gaan. Isabelle en ik hebben het daar heel erg leuk gehad vorig jaar (lees hier) en mijn zoon en zijn vriendin waren er nog niet eerder geweest.

Metrokaart Londen

Voor het eerst koos ik voor een busreis en ik moet zeggen het is me niet tegengevallen. Natuurlijk is het even een tocht maar je hebt tussenstops en je zit 2 uur op de boot dus je zit niet de hele dag in de bus. Ik vond het prima te doen. Lekker lezen onderweg, beetje om je heen kijken en je hoeft verder nergens aan te denken de chauffeur brengt je tot aan het hotel.

Wel had ik voor ons een overnachting in Breda geboekt (dat is de laatste opstapplaats) zodat we niet voor dag en dauw op hoefde te staan en ook niet allerlei stops onderweg zouden hebben. De oversteek vond plaats via Duinkerke en ging naar Dover. Op de boot kun je eten, drinken en taxfree shoppen.

Buckingham Palace

We hadden 2 volle dagen in Londen en we hebben wat dingen bezocht maar ook lekker geshopt en gewandeld. Vorig jaar hadden we al het nodige bekeken en al kun je in Londen enorm veel dingen bezoeken wilden we nu lekker shoppen en gewoon gezellig tijd als gezin door brengen. Missie geslaagd want ik heb genoeg geshopt.

Onze favoriet, Victoria Secret kon natuurlijk een bezoek van ons verwachten. De service is daar heel fijn (in de meeste winkels moet ik zeggen, allemaal even behulpzaam). Dus eerst even de buste weer laten opmeten. Vervolgens geven ze je een aantal bh’s in de stijl die je graag wilt, bijvoorbeeld Push-up, t-shirt, met kantjes etc. Dan geef je aan welke fijn zitten en dan krijg je een kaartje met je maat en de bh’s van je keuze en op welke verdieping je die kunt vinden. Makkelijk want dan hoef je daarna niet meer te passen en kun je dus in de winkel zelf je keuze maken. Ik heb weer 2 fijne bh’s gekocht.

Uiteraard wilde ik ook heel graag weer de geurkaars die ik vorig jaar bij de White Company kocht met wilde munt en witte thee geur. Wow, wat is die toch lekker. Bij de Boots waren de Real Technique kwasten in de aanbieding (2e halve prijs) en kocht ik een sleutelhanger met leuke Londen dingetjes eraan.

We zouden de Primark skippen maar we waren de weg kwijt hahaha dus gingen daar even naar binnen om de weg te vragen en toen zag ik toch een leuk t-shirt (gemeleerd) in heel zacht groen en een leuk kort broekje voor de vakantie (of om in te slapen).

Ook kocht ik 4 leuke truien. Echt gaaf, ik koop nooit zoveel tegelijk maar 3 ervan komen bij Apricot vandaan een te leuke winkel waar ik nog wel 10 items van had kunnen meenemen. Een hele mooie minty trui (met ketting) die aan de achterkant wat langer is. Een ‘gehaakte’ legergroene trui voor als het weer een beetje mooier wordt 🙂 Als laatste een blauwe trui met aan de onderkant een glitterrandje (bling it is!). Bij Next kocht ik een fluor roze trui ook voor de zomer. Helemaal Heppie de Peppie met deze leuke items.

Ook hadden ze in deze winkel een actie met Barry M. Nagellak een leuke minty-blauwe kleur waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat (baarmoederhalskanker). Dus die nam ik ook mee. Je moet het goede doel steunen nietwaar?

Op de boot terug nam ik een fijn cleanser van L’occitane mee waar ik al een aantal goede reviews over had gelezen en een nieuw serum van L’oreal voor de rijpe huid. Van deze artikelen zul je nog een review krijgen als ik ze eenmaal in gebruik heb genomen. Het waren heerlijke dagen. We hebben fantastisch weer gehad (dat was zeker niet voorspeld) en heerlijk genoten.

Ben jij nog weggeweest in de ‘mei-vakantie’?

Annette

 

23 thoughts on “Londen trip

 1. Zo te zien heb je het weer enorm naar je zin gehad. Wat een goed systeem bij Victoria’s Secret, handig! Leuke truien heb je gekocht.
  Ik ben een keer met de boot naar Engeland gegaan. Ik heb geen zeebenen zoals mijn vader had, zat de hele reis met mijn hoofd boven het toilet, hahaha. Ik weet niet of ik dat nog een keer aandurf. (maar daar zijn vast pilletjes voor)
  Ik zou alleen al voor Boots naar Londen willen gaan.. zeker nu ik die foundation “ontdekt” heb 🙂

  Like

 2. Heerlijk londen, staat hoog op mijn lijstje. ff een vraagje jij heb toch een keer de wimper verlenger (zoals revitalash) van Balea gekocht? Ik ga volgende week naar de DM en ben benieuwd van je ervan vind?

  Like

  • Hi Bianca, klopt die heb ik gebruikt. Deed helaas niets voor mijn wimpers 😦 Als je er 1 wilt zou ik voor die van Super lash gaan (heb ik een review over geschreven) die is echt super goed en krijg er echt vollere en langere wimpers van. Kost 50 euro dus dat is veel geld maar de helft van Revitalash die ook goed is 🙂

   Like

 3. Zelf ga ik ook weleens naar Londen en ik ga altijd met de bus. Dan reis ik ’s nachts zodat ik aan de reis zelf mijn dagen niet kwijt ben. Als ik er naartoe ga, ga ik speciaal voor die schitterende musea die er gratis zijn! En zo soms, wil ik er ook nog weleens iets op de kop tikken wat hier niet verkrijgbaar is. Daar heb ik dan op een of andere manier heel veel plezier van.
  En jij bent ook lekker aan het shoppen geweest, zie ik! 😉

  Like

 4. Pingback: Nagels #27 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Age Perfect | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s