Unboxing

LookFantastic Box September 2017

Het is feest want de LookFantastic box viert deze maand haar eerste verjaardag. Het thema is dan uiteraard ook The Birthday Edition en dat uit zich in een prachtige aqua blauwe box met witte deksel met sterretjes. Heel chique en leuk. Laten we snel kijken of de inhoud ook feestelijk is te noemen.

LookFantastic box September 2017

We starten gelijk goed met een product van Illamasqua. Ik wil graag nog eens een lipstick van dit merk maar het is er nog niet van gekomen. In de box zit een kleine contourstick in op het eerste gezicht hele donker bruine kleur maar als ik hem swatch valt het reuze mee. Zelf ben ik niet van het contouren dus ik moet nog even kijken of ik een andere toepassing kan vinden voor deze stick of dat ik er iemand anders blij mee ga maken.

Hikari ken ik nog van de styletonebox, daar zaten ook regelmatig producten in van dit merk. In de box zit een mooie neutrale oogschaduwsquad. Lekker in bruintinten die goed op elkaar aansluiten. Heel mooi.

Dan een echte knaller van dit moment, deze haar pasta van Christophe Robin. Het ziet er een beetje viezig uit en is een echte klei pasta met rozenextract. Ik zie deze veel voorbij komen op Instagram op het moment en het schijnt een fantastisch product te zijn om veel volume in je haar te krijgen.  Je masseert de pasta na de wasbeurt in op je hoofdhuid even laten inwerken en dan uitspoelen. Ik ga het uitproberen, heel benieuwd naar.

Lekkerrrr een lolly en een behoorlijk grote ook met vlierbloesemsmaak (Elderflower) en in dezelfde kleur een leuke oogschaduwkwast. Leuk deze extraatjes.

LookFantastic box September 2017

Van Decleor heb ik ook al eerder producten gehad. Mooi merk met mooie producten maar ze hebben ook wat meer zalf-achtige producten die vond ik geen succes veel te vettig en too much voor mijn huid. Dit is een gel crème met Moringa (een bloem) en Neroli olie die moeten zorgen voor een goede hydratatie en de huid beschermen tegen de elementen. Wellicht komt deze wel een keer terug in een Sample Saturday. Best een groot tubetje dus ik kan hier zeker wel een keer een vakantie mee vooruit.

Decleor Hydra Floral Gel-cream

Tot slot van Eve Lom een cleanser en een zogeheten Muslin Cloth. Over Eve Lom zegt LookFantastic dat het worlds morst desired cleanser is. Nou, nou, ik ken het merk wel maar heb blijkbaar de hype gemist want dat het zo rete-populair (excuse my French) is is mij niet bekend. Geschikt voor alle huidtypen (ook de probleemhuid). In combinatie met het reinigingsdoekje wordt de huid geexfolieerd, en de circulatie goed op gang gebracht. Ik vind dit soort doekjes erg lekker. Ik kocht er onlangs ook al twee die kun je in deze unboxing (klik hier) zien.

Prima box, echt heel feestelijk vind ik hem nu ook weer niet maar hij zit wel vol met fijne producten. De waarde van box ligt rond de 75 Engelse Pond. Ik betaalde EUR 17,- (incl. verzenden) voor de box.

Annette

 

17 thoughts on “Unboxing

  1. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s