Sample Saturday

Christophe Robin – Hydrating Melting Mask

Uit de beautybox van September kwam dit tubetje met haarmasker. De geur is echt goddelijk en toen ik de deksel van de beautybox opendeed rook je het al. Hij is opgebruikt dus tijd voor een review.

Welk merk?

Het Engelse merk Christophe Robin, is volgens mij redelijk bekend. Bij mij wel althans maar wellicht in Nederland nog niet zo heel erg. Het merk bestaat ruim 20 jaar en dit lees ik online;

Al meer dan 20 jaar onderscheidt Christophe Robin zich als een pionier met een visionaire benadering van de gezondheid van haar en hoofdhuid – van de originele formules, gecreëerd door de toonaangevende colorist Christophe Robin voor zijn A-lijst klanten, tot de lancering van de eerste consumentenproducten in 1999 en zijn wereldwijde succes vandaag.

Ontdek zeer geconcentreerde en toch zachte formules die worden aangedreven door kostbare ingrediënten van natuurlijke oorsprong; baanbrekende producten vrij van siliconen, parabenen en SLS.

Wat is het?

Een haarmasker dus, dit Christophe Robin-masker, geconcentreerd in aloë vera, biedt een echte boost van natuurlijke hydratatie om zelfs het meest uitgedroogde haar te behandelen. Hydrating Melting Mask bevat een ultralichte textuur die snel door het haar wordt opgenomen voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat. Aloë vera biedt een combinatie van vitaminen, aminozuren en voedingsstoffen om het haar diep te hydrateren. Lijnzaadolie, een superseedolie, verrijkt met vetzuren, stimuleert de veerkracht en elasticiteit van de haarvezels. Het haar is stralend en gehydrateerd vanaf het eerste gebruik!

Wat vind ik ervan?

Zalig – echt een aanrader dit product en jammer dat ik uit deze luxe travelsize (40ml) maar zo’n 2,5 masker heb kunnen halen 😊. De geur is al 1 ding maar het product is ook echt heel erg fijn, het smelt echt in je haar en eenmaal uitgespoeld voel je gewoon dat je haar hier baad bij heeft gehad. Echt heel erg fijn.

Ik heb in het verleden ook de haarpasta van dit merk gehad (klik hier) dat was absoluut GEEN succes, ai maar deze is top.

Waar te koop en wat kost het?

Bij de Bijenkorf, Bol.com en lookfantastic zie ik het onder meer online staan. Geen idee of de Bijenkorf het ook in hun winkels te koop heeft. Bol is wel wat duurder zie ik. Voor een fullsize betaal je € 27,- wat ik een prima prijs vind. Je krijgt dan een tube van 200ml. Let op want er zijn ook tubes van 75ml te koop dus kijk uit dat je niet denkt een koopje te hebben en dan de kleinere verpakking krijgt haha dat zou zonde zijn maar wel prima om te proberen natuurlijk.

Ik zeg doen, heerlijk masker om je haar echt mee te verwennen.

Annette

5 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ha, ha toen ik de titel zag moest ik denken aan Christopher Robin het jongetje van Winnie de Poeh:-))) Klinkt als een heerlijk masker maar omdat ik zulk kort (en slap) haar heb gebruik ik vrijwel nooit maskers voor mijn haar. Fijn weekend Annette.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik geloof je direct… voor de geur alleen al zou ik hem willen hebben. Deze gaat ook op verlanglijst, net zoals Elemis. Moeten wel vanaf nu de hand op de knip gaan houden, het vliegt zowat de deur uit.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s