Unboxing

LookFantastic box oktober 2017

Daar is hij weer de beautybox van de maand oktober. Het thema is deze maand Indulge Me en zit weer in een prachtige doos. Rosegold met eenvoudige belettering erg mooi. Ik bewaarde boxen en op het moment heb ik in mijn beautyhoekje een aantal deksels aan de muur gehangen. Komen ze toch nog mooi van pas.

Maar de inhoud dan; zou het weer fijn zijn deze maand? Hier komen de producten. We beginnen met een box exclusive oftewel niet op de site verkrijgbaar maar exclusief voor in de box. Leuk het is van het merk ModelCo en een mooie concealer. Met zijn langhoudende formule zou hij de ogen mooi moeten oplichten en imperfecties verbergen. Ik ga deze vast met plezier gebruiken.

ModelCo concealer

Van BeanBody een scrub met OH NO! Kokos hahaha 🙂 Dierproefvrij en parabenen vrij, vegan en een heerlijke geur (niet voor mij dus). Een handje scrub over het lichaam verdelen even 5 minuutjes laten zitten en dan afspoelen voor een zachte gehydrateerde en soepele huid. Omdat je dit kunt afspoelen ga ik hem gebruiken maar ik hoop niet dat de geur al te lang blijft hangen.

Bean Body coffee bean scrub

MonuSkin heeft voor de box een verstevigende gezichtsolie geleverd. Verwarm een klein beetje van de olie in je handpalmen en klop het lekker in je gezicht. Met rozen en patchoeli olie wordt de huid gekalmeerd, de poriën aangepakt en de teint gestimuleerd. Lijkt me een fijn product.

Monuskin Firming Fiji Facial Oil

In het groene sachet zit een handmasker van het merk Skimono. Leuk om te proberen. Ik ben geen fan van handcrèmes –mij vaak te vet- dus deze wil ik graag eens proberen. Gewoon handschoentjes aan en het masker zijn werk laten doen. Wellicht dat je deze terug ziet komen in een sample Saturday, laat me weten als jullie dat leuk zouden vinden?

Skimono hand mask

Victoria Beckham schijnt erbij te zweren, haar topfavoriet is Lancer Polish. Een exfolierend product met pure mineralen, pompoen en granaatappel enzymen. Het zou op een zachte manier dode huidcellen verwijderen en een mooie glow geven. Deze ga ik zeker opgebruiken ook, lijkt me zalig als hij doet wat het beloofd.

Lancer the method polish

Tot slot van Ciate een mini mascara – de Wonderwand – wat een mooie verpakking met die sterretjes (weet niet of het helemaal goed te zien is op de foto) handig voor als je een paar dagen weg gaat en bijvoorbeeld met alleen handbagage reist. Het borsteltje ziet er ook goed uit dus ik ga eens proberen en kijken wat hij doet voor mijn wimpers.

Ciate wonderwand mascara

Mooie box en prima producten. De kokos is jammer haha nee hoor, echt weer een heerlijke inhoud en ik denk dat ik alles ga gebruiken. Als het op is zien jullie het in de opgemaakt video’s wel langs komen. Welk product lijkt jou het fijnst?

Annette

15 thoughts on “Unboxing

  1. Ik vond zelf de koffiescrub erg vies, die geur bah, heb hem na 1 keer uitproberen weg gedaan, koffie ben ik gek op maar niet om op mijn lichaam te smeren. Ik ben erg benieuwd naar wat jij van de peeling van Lancer vind.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s