Daily Lift

Daily Lift

Op Facebook kwam ik een oproepje tegen waarin bloggers werden gezocht  om een superfood mix te proberen. Ik keek even op de website en het product sprak mij wel aan. Ik heb toen een mail gestuurd en daarna telefonisch contact gehad waarin wat uitleg over de producten werd gegeven. De producten kwamen keurig aan en ik kon aan de slag.

Daily Lift

Wat is Daily Lift:

Daily Lift is een combinatie van bioactieve stoffen uit 59 superfoods waaronder veel groentes en fruit. Deze superfoods zijn in een bepaalde verhouding gecombineerd zodat er een optimale bescherming is middels de diverse groepen antioxidanten. Een daginname van Daily Lift bevat een hoeveelheid antioxidanten (vitaminen en mineralen) die gelijk staat aan meer dan 16 porties groenten en fruit. Tevens is er probiotica toegevoegd.

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ondanks dat ik best oké eet kom ik vaak niet aan de aanbevolen dagelijkse dosis. Dit soort producten vind ik dus fijn om als toevoeging te gebruiken. Fijn ook dat het geschikt is voor zowel jong als oud en geheel glutenvrij is (voor de mensen met een allergie lijkt me dat een uitkomst).

De Daily Lift is verkrijgbaar in twee ‘smaken’ en kleuren. Een groene variant met mintsmaak met meer groenten erin en een rode variant met meer (rood)fruit en een bessensmaak. Je maakt het product makkelijk aan met 200ml water maar je kunt het ook makkelijk door een bakje yoghurt of kwark mixen. Probeer het bijvoorbeeld ook eens met sinaasappelsap of chocolademelk. Het product heeft tevens het ORAC keurmerk daarmee wordt aangetoond dat de hoeveelheid anti-oxidanten die vermeld staan ook daadwerkelijk in het product zitten. Geen nepperij dus of loze beloftes.

1 portie Daily Lift bevat:

 • Meer anti-oxidanten dan 16 porties groenten & fruit (ORAC-waarde)
 • 59 krachtige superfoods
 • Geen genetische gemodificeerde ingredienten
 • Geen zuivel, mais, rijst, rogge of tarwe
 • Geen kunstmatige conserveringsmiddelen, zoet- en kleurstoffen
 • 100% vegetarisch en veganistisch
 • Glutenvrij

Het product kan dienen als ondersteuning voor je immuunsysteem en spijsvertering en de ingrediënten kunnen een positieve invloed hebben op je bloedsuikerspiegel, bloeddruk en kunnen helpen bij slaapproblemen. Tevens zou het een positieve invloed op de werking van hart- en bloedvaten kunnen hebben en ook kunnen de ingrediënten ontstekingsremmend werken.

Hoe smaakt het?

Eerlijk is eerlijk aan de groene variant kan ik niet wennen. Hij doet mij te veel aan tandpasta denken zowel qua geur als smaak en ik heb mijn best gedaan maar nee, dit gaat hem niet worden. De rode daarentegen is helemaal prima, deze smaakt alsof je een glas sap drinkt en is dus prima te doen. Deze kon ik met gemak dagelijks drinken. De groene heb ik na een week opgegeven, ik kon er niet aan wennen. Er werd mij verteld dat ik na ongeveer 2 weken gebruik een verandering zou moeten opmerken. Wat die ‘verandering’ precies is is bij ieder mens anders. Zelf merk ik met name dat ik meer energie heb gedurende de dag. Ik zak vaak een beetje in zo rond 3 uur in de middag maar dat gaat op het moment prima en ga ik fluitend mijn werkdag door. De eerste dagen toen ik dit ging gebruiken had ik wat lichte hoofdpijn, dat heb ik eigenlijk nooit dus ik denk wel dat dit door dit product kwam. Daily Lift is een product wat je lichaam in balans brengt, en hierdoor komen er afvalstoffen vrij die afgevoerd moeten worden. Het vrijkomen van deze afvalstoffen verklaard ook mijn lichte hoofdpijn. Dit kan je voorkomen door voldoende water te gaan drinken.

Daily Lift

Op de site van www.dagelijkssuperfood.nl kun je meer informatie krijgen over het product. Het is niet goedkoop (iets meer dan EUR 2,- per dag) maar als je op zoek bent naar een fijne aanvulling vol met goede ingrediënten is dit wellicht ook iets voor jou.

Kom jij aan je dagelijkse portie groenten en fruit?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

17 thoughts on “Daily Lift

 1. Ik moet niet denken aan een mint drankje! Maar ik ben ook niet zo van dit soort producten. Maar als t werkt, zoals jij zegt, is het wel super! Ik zelf ben meer een voorstander van genoeg frisse lucht, bewegen, gezond eten en luisteren naar je lichaam. Maar dat is allemaal makkelijker als je niet meer werkt. Ik denk dat als ik nog had gewerkt datik dit dan wel had geprobeerd.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja frisse lucht is het allerbeste. Ik neem ook bij voorkeur de trap ipv de lift maar inderdaad als je werkt is het soms best lasting want dan ben je ook in het weekend vaak aan het rennen en vliegen (wel goed voor de calorieverbranding). dit soort producten moet ook nooit in plaats komen van een gezonde levenstijl maar qua ondersteuning is het prima natuurlijk. Het geeft net dat beetje extra energie om je dagen goed door te komen.

   Like

  • Ik vind goed eten soms ook lastig, vooral na een lange werkdag en als de kids er niet zijn heb ik geen zin om voor mezelf te koken. Zal er toch aan moeten geloven omdat het natuurlijk nu ze volwassen zijn alleen maar meer en meer zal zijn. Dit is natuurlijk geen vervanger maar zorgt er wel voor dat je net even genoeg pitamientjes binnen krijgt 🙂

   Like

  • Hallo Bab, wat een mooie spontane reactie. Heel vervelend dat je wel trek hebt in de warme maaltijd maar zo snel vol zit en dan het eten moet laten staan. Wij gaan graag met je in gesprek om ook Daily Lift te kunnen ervaren. Het is een balansproduct en zou ook voor jou iets kunnen doen. Wil jij ons eens bellen? Dat kan op 06-37450052. Hartelijke groeten, Christel Mulder & Herman Koninenbelt / Dagelijks Superfood

   Like

 2. Pingback: Kom jij aan je dagelijkse portie groente en fruit? - Dagelijks Superfood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s