Plog

Plog #3

Maandag, niet mijn favoriete dag van de week? Die van jullie wel? Ik laat je zien wat ik zoal deed het afgelopen weekend. Ik was, omdat het niet zo heel lekker weer was iets actiever haha. Ik begon op vrijdagavond met een bezoekje aan mijn schoonheidsspecialiste. Het was tijd voor mijn microdermabrasie behandeling.

Plog 3 (1)

Ik doe deze behandeling al heel wat jaartjes en ongeveer 1x per 8 weken. Ik doe het echt als onderhoud en mijn huid vaart er wel bij. Ook laat ik gelijk altijd weer even mijn wenkbrauwen bijwerken (waxen) dus weer helemaal netjes.

Plog 3 (2)        Plog 3 (3)

Op zaterdag ga ik even snel richting dorp. Ik draag een off-schoulder trui op mijn spijkerbroek, het is wat frisser dan de afgelopen weken dus doe ook maar een jasje aan. Ik ga even langs het Kruitvat waar ik voor Isabelle scheermesjes meeneem en ik zie dat ze de lekkere Pickwich thee hebben voor EUR 0,75 dus die neem ik ook mee. Ik ging voor de 3-pack wattenschijfjes van de aanbieding maar die waren helaas allemaal op dus dan maar een gewoon value pack meegenomen.

Plog 3 (7)        Plog 3 (4)

Op de markt haal ik bloemen, Lysanthis mooie witte deze week. Ik sla de kaasboer over deze week want we hebben nog best wat over van vorige week. Ik ga naar de AH voor de weekboodschappen en moet weer ernstig nadenken wat er gegeten gaat worden. Het worden snijboontjes, andijvie en bimi.

Plog 3 (5)

Thuis pak ik alles snel uit en zet de bloemen in de vaas. Ik pak nog even de auto naar de Intratuin om daar kattengrit te halen, dan kan natuurlijk ook bij de supermarkt maar ik haal twee grootverpakkingen dan heb ik weer voor weken genoeg ±’ en deze laat niet overal van die – schattig hoor- stoffige kattenpootjes achter door het hele huis en vooral op mijn donkerblauwe bank.

Plog 3 (6)      Plog 3 (12)

Er moet ook gesopt worden, en de stofzuiger moet door het huis en dweilen niet te vergeten, dan ga ik even zitten en ga verder in mijn boek dat ik uit de Boox box had deze maand (klik hier voor de unboxing). Hij is bijna uit. Ik besluit na een uurtje om toch nog maar even de Hedera haag te grazen te nemen die is weer aardig uitgegroeid met het warme weer van de afgelopen weken. Kliko vol en het zonnetje breekt door dus hup nog even een hoofdstukje lezen buiten in de tuin.

Plog 3 (8)     Plog 3 (9)

Ik ben alleen met Isabelle met het avondeten  en dus doen we makkelijk en eten we een Vegetarische hamburger met sla, lekker! Op zondag ga ik even lekker naar de zonnebank, wil een paar keer gaan voor mijn vakantie volgende maand dan is mijn huid lekker voorbereid op het zonnetje.

Plog 3 (10)      Plog 3 (11)

Vervolgens rijd ik nog even naar Almere en winkel een beetje. De sale is overal begonnen. Vroeger kon ik echt goed sale shoppen maar die liefde is wel over. Ik word vaak heel onrustig van die rommelige winkels en kan ‘niets’ vinden. Ook baal ik een beetje want Sale betekent ook dat het najaars goed over een paar weken in de winkel hangt. Ben er niet klaar voor, jullie?

Fijne week!

Annette

21 thoughts on “Plog

 1. Je had wel een bakkie leut kunnen halen! Ik vind de sale ook niets, hoewel ik deze gisteren in BataviaStad wel leuk vond. Almere vind ik totaal niet gezellig om te winkelen, volgende keer moet je eens naar Harderwijk gaan, leuke stad!

  Geliked door 1 persoon

 2. ik hoor dat vaker van mensen dat ze niet goed kunnen slagen tijdens de sale. Ik heb dat juist andersom. Ik vind het heerlijk om tijdens de sale te shoppen en vind altijd wel echt leuke dingen. Ik ga morgen nog even de stad in om hopelijk wat leuke jurkjes voor onze trouwvakantie in Frankrijk te vinden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben juist een kei in Sale shoppen! Ondanks de drukte, kies ik een tijd uit dat de meeste moedertjes weer met hun jong thuis zitten!
  Oh en ja jij hebt dus Poison IVY… duh… klimop is de oorzaak van jouw jeuk!

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooie bloemen! Ik slaag soms heel goed in de sale, maar in rommelige kledingwinkels lijk ik ook niks te kunnen vinden en soms lijkt het wel alsof ze kleding van jaren terug weer in de rekken gehangen hebben. Ik herken de Felix pouches, die eten Marie en Toulouse ook. Whiskas was niet zo een succes.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s