Sample Saturday

Loving Blends – Garnier

Maar liefst 3 samples had ik van deze Loving Blends van Garnier. 1 zakje met de Honing-goud variant en 2x de Argan Camellia. Ze gingen alle drie mee naar Kos waar ik afgelopen september op vakantie was. Zo hoefde ik maar weinig conditioner mee te nemen, en beter nog, niets mee terug te nemen.

Garnier loving blends

Welk merk?

Ik denk dat we Garnier eigenlijk allemaal wel kennen. Ze hebben fijne producten en al jaren ben ik grootverbruiker van de micellair water (lees hier de review). Dit lees ik online over het merk:

Van de ontwikkeling van de eerste haar lotion in 1904 tot de meest ontwikkelde schoonheidsproducten van vandaag de dag: bij Garnier houden we nooit op met innoveren. Garnier heeft zich over de afgelopen eeuw, stapje bij stapje, ontwikkeld tot de expert op gebied van natuurlijke schoonheid.

Garnier loving blends

Wat is het?

Dit zijn dus conditioners voor het haar. Het ontwart je haar na de shampoo en zorgt ervoor dat je haar goed doorkambaar wordt. Ook bevat het vaak voedende bestanddelen zodat je haar mooi gaat glanzen en hopelijk weer wat kan versterken (of als je net als ik veel kleurt… beetje aansterken haha).

Wat vond ik ervan?

Dik in orde hoor, ik heb altijd echt een conditioner nodig. Ik heb een echte klittenbol als ik mijn haar heb gewassen dus zonder een conditioner kan ik echt niet. Ik ben wel de laatste jaren een beetje geswitched van conditioners die je gebruikt onder de douche en dus uitspoelt naar leave-in conditioners die ik gebruik als ik uit de douche kom en zoals de naam al doet vermoeden je dus in je haar kunt laten. Soms combineer ik het ook wel, een beetje conditioner onder de douche en een beetje na het douchen.

Er zit in elk geval lekker veel in de zakjes (al kreeg ik ze niet heel makkelijk open, er zit zo’n half scheurrandje aan maar dat werkte niet echt lekker). Je hoeft het product ook niet heel lang in te laten trekken en maakt het goed doorkambaar. Als je kort haar hebt denk ik dat je zelfs wel 2 of 3x met zo’n zakje kunt doen.

Garnier loving blends

Waar te koop en wat kost het?

Deze zakjes – ideaal voor weekendje weg, vakantie of korte trip – kun je kopen bij de DM in Duitsland. Volgens heb had ik er daar 1 van, de overige 2 heb ik ergens bij gekregen volgens mij maar geen idee meer waar/wanneer 😊. Een grote fles conditioner kost ongeveer € 4,- en kun je o.a. bij het Kruidvat kopen (bij de DM dus goedkoper maar niet iedereen kan in Duitsland inkopen doen). Prima product voor een dito prijs(je). Aanrader wat mij betreft.

Gebruik jij altijd een conditioner?

Annette

 

8 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik heb wel eens iets van dit merk gekocht, maar vergeten of dat nu de shampoo was of een conditioner of haarmasker. Ik gebruik niet altijd een conditioner, soms wordt mijn haar er slapper van en nog moeilijker in model te brengen. En als ik het doe is het erin en er snel weer uit. (Weet niet of dat veel uitmaakt) En dan alleen in de punten en soms achterop mijn kruin, daar wil het ook wel eens vast gaan zitten= moeilijker doorkambaar.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s