Unboxing

Styletonebox januari 2017

Jullie hebben er even op moeten wachten (en ik ook, snik) maar daar is hij dan toch. De Styletone van deze maand. Helaas was er voor het eerst iets mis gegaan met de bezorging (als de postbode met een mooie mascara en lipgloss loopt weet ik genoeg) en moest ik dus melden dat mijn box niet was gearriveerd. Gelukkig werd er alsnog een box toegezonden. Fijn en snelle service.

Styletonebox januari 2017

We beginnen met een mascara van Emite t.w.v. EUR 22,-. De huls is volledig zwart en er staat helemaal niets op. Persoonlijk vind ik dat best gek want als hij eenmaal in je stash verdwijnt weet je wellicht niet meer welk merk het is. Maar goed het gaat om de inhoud nietwaar. De mascara heeft een harig borsteltje en is semi-waterproof. Een duik in het zwembad overleeft hij dus niet maar een paar tranen dus wel J. Altijd fijn en hij doet het prima.

Van het merk Evelyn Iona (nog nooit van gehoord) een mooie glos t.w.v. EUR 20,-. Hij is natuurlijk en organisch. De kleur is prachtig, heel subtiel en niet al te plakkerig. Het is een verzorgende gloss met oregano (anti-oxidant), kokosolie (anti-veroudering) en shea butter (verzorgend).Het product bestaat voor 90% uit organische ingrediënten en is 98% natuurlijk. Mooi glossje ga ik zeker gebruiken.

Figs & Rouge zien we ook vaker in de box en dat is zeker niet verkeerd. Het is een fijn merk met mooie producten. Deze maand een nachtcreme t.w.v. EUR 38,-. Het is een uitstekende hydraterende nachtcreme en zou de fijne lijntjes moeten doen verminderen. Ook biedt het ondersteuning aan de vitaliteit van de huid zodat je wakker wordt met een mooi verzorgde huid met een gezonde glow. Ik ga hem uitproberen.

Het een na laatste product is Guava butter van Seraphine Botanicals. Het product heeft een waarde van EUR 21,-. Deze Guava butter is een lip & cheek stain. De kleur is prachtig. De stick is best breed dat is handig voor je wangen maar weer wat minder voor je lippen. Zelf breng ik dit soort producten sowieso liever met een kwastje aan. Hij ruikt wel behoorlijk zoet en dat hoeft voor mij persoonlijk niet zo en zie ik ook de toegevoegde waarde niet van. De finishing is semi-matte, dat is prima voor de wat oudere huid 😉

Tot slot een fan-brush van Bellapiere cosmetics. De waarde is EUR 20,-. Dat maakt de totale waarde van deze box EUR 100,-. Dat is helemaal niet verkeerd om het jaar mee te beginnen. Ik gebruik dit soort fan brushes om mijn highlighter mee aan te brengen. Hij gaat dus zeker in gebruik genomen worden.

Bellapierre fan brush

Als extraatje omdat de Styletone 2 jaar bestaat zaten er 3 leuke kaarten in de box. Leuk extraatje een kaartje komt altijd wel van pas. Fijne box deze maand met wederom zeer bruikbare producten. Ik blijf fan van deze box.

Welke artikel uit de box lijkt jou het fijnst?

Annette

26 thoughts on “Unboxing

  • Er zitten altijd wel goed bruikbare artikelen in de box moet ik zeggen. Niet altijd mijn smaak maar dat kan gebeuren. Heb de gloss en de blush in gebruik en moet zeggen dat ze beiden heel fijn zijn (vooral van de blush had ik dat niet echt verwacht).

   Like

  • Hij is altijd keurig op tijd dus toen ik uit mijn werk kwam en er was geen box was ik gelijk in een dipje 🙂 dan moet je nog een paar dagen wachten omdat de post gewoon laat kan zijn maar eigenlijk wist ik wel dat het niet meer zou komen. Gelukkig is de service top en wordt er zonder morren een nieuwe box toegestuurd.

   Like

 1. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s