Nagels #34

Nails Inc – Bond Street

Layla – Ceramic Effect

Voor de start van de feestdagen koos ik voor een feestelijke nagel dus twee lakjes deze ronde. In de styletonebox van Februari van dit jaar (ja zolang heeft het lakje op zijn beurt moeten wachten 🙂 ) zat deze prachtige donkerpaarse lak van NailsInc in de kleur Bond street.

Nagellak Nails Inc. Layla

Het tweede lakje kreeg ik toegestuurd van Esther van Djasa-nagellak en is een prachtige metallic lak. Voor mijn iets ouder wordende handen niet helemaal geschikt om een volledige lak mee aan te brengen maar 1 accentnagel is helemaal te gek.

De lak dekt supergoed, beiden lakjes want eigenlijk is 1 laagje al voldoende maar om het helemaal mooi te krijgen en te houden zijn 2 laagjes wel beter natuurlijk. Ik draag ze hier zoals altijd met nog een topcoat erover.

Door de solar laag op mijn nagels blijft het supergoed zitten en dus heb ik weken plezier van deze manicure. Vlak voor kerst heb ik nog een afspraak staan om weer een nieuwe lak te doen en daar moet ik nog even heel goed over nadenken.

Deze kleuren passen helemaal prima bij mij en ik krijg er echt superveel complimentjes en opmerkingen over. Ga zeker even op de site van Djasa-nagellak.com kijken want er is keuze te over. Als je het lastig vind om in de winkel een keuze te maken voor een kleur lak (hallo keuze stress) kun je nu op je gemak online je lakjes uitzoeken.

nagellak NailsInc Layla

Dank Esther voor het toesturen van dit onwijs gave lakje 🙂 ben er heel blij mee en kwalitatief een superlak. Geen nailart of ‘drukke’  nagels voor mij. Ik houd het graag rustig maar dit vind ik wel heel leuk om te doen. Vorig jaar had ik ook een soortgelijke combinatie gedaan dus vandaar dat ik het nog wel een keer wilde. Toen had ik een meer glitterlak en deze is echt metallic echt stoer.

NailsInc Layla nagellak

Metallic lakjes zijn ook helemaal in op het moment. Ik heb ook nog de prachtige Rose Chrome die ik in London kocht (link) die kan ik ook nog wel eens voor iets soortgelijks gebruiken. Blij mee.

Annette

* Het metallic lakje ontving ik ter review*

15 thoughts on “Nagels #34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s