Friday Finds

Alle eendjes…..

Ik gooi er nog even een kado-tip in voor de komende feestdagen :). Als je deze leuke pennen namelijk onder de kerstboom wilt leggen (bijvoorbeeld) dan moet je ze wel nu bestellen. Vier stuks voor EUR 1,- dat is natuurlijk geen geld.

Eendjespennen

Kijk nu toch hoe leuk. Kinderachtig? Ach, misschien maar ik word er persoonlijk heel vrolijk van als ik dit soort dingen heb om mijn bureau mee op te leuken of een saaie vergadering hahaha ja, ik zie de mannen kijken (gewoon afgunst dat zij niet zo’n leuke pen hebben).

Je kunt deze pennen vinden op de site van wish.com ik haal daar veel van de Friday Finds vandaan. Vanaf deze week stop ik trouwens met deze rubriek. Ahhhhhhh yes I know. Nou ja, stoppen. Ik ga hem niet meer wekelijks doen laat ik het zo zeggen dus hij komt best nog eens langs maar niet meer elke vrijdag.

eendjes pen

December is altijd een beetje gekke blogmaand vind ik zelf omdat je dan overal de jaaroverzichten terug gaat zien. Ik doe daar natuurlijk wel even aan mee maar zal jullie niet overstelpen met ‘oude’ berichten. Wel vind ik het leuk om net als voorgaande jaren een artikel te maken over de miskoopjes die ik deed (en die blog dus niet hebben gehaald). Ook laat ik zien wat mijn meest gelezen artikelen waren en wat ik zelf top of flop vond.

eendjes pen

Uiteraard blijft er ook genoeg ruimte voor nieuwe producten en persoonlijke artikelen. Nu even lekker doodelen met deze eendjes pennen. Fijn weekend alvast.

Annette

13 thoughts on “Friday Finds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s