Brushcleaner

Solid Brush Cleaner

Al een tijdje was dit een product wat ik graag eens wilde uit proberen. Het wassen van mijn kwasten schiet er nogal eens bij in maar ik probeer ze echt wel regelmatig een wasbeurtje te geven. Op dit moment doe ik dat met een vloeibare milde (hand)zeep maar echt zuinig vind ik dat niet.

Revolution Solid Brush

Toen ik een bestelling plaatste bij TAMbeauty besloot ik dan ook deze solid brush cleaner mee te bestellen. Het doet mij een beetje denken aan de ouderwetse scheerzepen van vroeger (toen mijn vader een bakje met zeep en ‘natte’ scheerkwast gebruikte) :).

De Makeup Revolution Solid Brush Cleaner is een professionele brush cleanser om je kwasten in perfecte staat te houden.

Deze effectieve brush cleaner lost je make-up resten in je kwasten op en geeft je kwasten een diepe reiniging. Door zijn compacte formaat en vaste substantie is hij perfect om mee op reis te nemen.

Revolution solid brush cleaner

Hoe te gebruiken :

– Maak de haren van je kwast vochtig

– Plaats je kwast zacht op de solid brush cleanser totdat de cleanser begint te schuimen

– Door het schuim worden de make up resten in je kwast verwijderd

– Maak je kwasten die schoon met behulp van de Pro Brush Cleaner totdat hij die gereinigd is

– Laat je kwasten ondersteboven drogen

– Houd de solid brush cleanser onder een lopende kraan om hem weer schoon te krijgen.

Ingrediënten :

Glycerin, Aqua, Sorbitol, Sodium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Oleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Citrate, Parfum, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate

Ik vind het handig. Ik heb het idee dat het een stuk zuiniger is als gebruik van de vloeibare zeep of shampoo die ik voorheen vaak gebruikte. Je haalt de vochtige kwast even goed heen en weer over de zeep en daarna dus de kwasten even naspoelen onder de kraan en laten drogen. Je potje zeep ziet er na de schoonmaakbeurt niet al te fris uit maar ik haal eerst even het ‘losse’ vuil weg met een wattenschijfje en dan spoel ik de bovenlaag schoon. Ook dit laat ik even drogen en dan berg ik de pot weer op voor de volgende keer.

Ja, ik denk dat dit wel een blijvertje is. Ik betaalde EUR 5,93 voor de pot wat ik niet veel geld vind. Volgens mij ga dit namelijk enorm lang mee.

Hoe reinig jij je kwasten?

Annette

22 thoughts on “Brushcleaner

 1. Klinkt goed! Deze manier van reinigen kende ik nog niet. Ik gebruik zelf een spray boor het schoonmaken van mijn brushes, wat overigens ook goed werkt

  Like

 2. De manier kende ik nog niet. Zeker apart. Ik kocht wel eens de cleaner van het Kruidvat en nu gebruik ik babyshampoo. Het is inderdaad een klusje die ik ook niet regelmatig doe, terwijl het eigenlijk altijd zo gedaan is.

  Like

 3. Ik was ze met mijn natuurlijke shampoo die ik ook voor mijn haar gebruik! Of als die op is pak ik gewoon een make-up reiniger die voor mijn gezicht niet fijn werkte, maar perfect hiervoor is.
  Dit lijkt mij ook superrrrrrrr!

  Like

 4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: MUR | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: New in: | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s