MUR

Cappuccino Oogschaduw set

Via Instagram kreeg ik (omdat ik Make Up Revolution volg) een berichtje dat er een nieuwe Website gelanceerd zou worden onder de naam TAMbeauty. Ik was nieuwsgierig omdat het een aantal fijne budgetmerken daar te koop zou zijn en ging de site volgen.

Revolution Cappuccino eyeshadow collection

Een maand of 2 geleden is de site gelanceerd en was ik er als de kippen bij om een bestelling te plaatsen. Ik heb best wat items gekocht waarvan ik de brush cleaner al aan je heb laten zien. Nu is deze leuke Cappuccino oogschaduwset aan de beurt.

Bruintinten – Ik houd ervan. Wel had ik gedacht dat deze 5 kleurtjes in een palette zouden zitten maar het zijn dus losse mono’s. Ook prima maar als je denkt een palette te krijgen sta je toch wel even raar te kijken. Je kunt deze tinten dus ook los kopen op de site en dan zijn ze EUR 1,18 per oogschaduw, geen geld natuurlijk. Voor de set met 5 op elkaar afgestemde kleuren betaal je EUR 5,93.

Revolution Capuccino oogschaduw set

In de verzameldoos (zo noem ik het dan maar even) vind je de volgende kleuren Adore Moi, So Good to me, Just me, Make it Happen en Cappuccino. Ik heb ze voor je geswatched en laat ze hieronder aan je zien.  Lekker! De pigmentatie is dikke prima en ze zijn goed te gebruiken en te blenden. Helemaal blij met deze set. Toch wel handig dat ze los zijn want als je een paar dagen weg gaat kun je kiezen om er 1 of 2 mee te nemen voor een lekkere basic ooglook.

De pans zijn behoorlijk groot met ruim 3 gram product dus je kunt er even goed mee vooruit en echt, voor nog geen 1,20 per kleur is dit toch wel een fijne aanvulling in mijn inmiddels uitdijende stash.

Hebben jullie al een kijkje genomen bij TamBeauty.com?

Annette

22 thoughts on “MUR

  1. Pingback: Glow Tonic | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: New in: | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s