Make up doekje

Make-up Eraser

In de Friday Find van deze week tijd voor een schoonmaakdoekje. Ik heb ze wel eens voorbij zien komen op blogs, in advertenties en via andere media-kanalen. Ik was er wel nieuwsgierig naar maar met zo’n EUR 20,- die voor deze doekjes werd gevraagd vond ik het toch het proberen niet waard. Iets te veel geld voor een probeersel.

Make up eraser doekje

Maar gelukkig hebben we daar onze Aziatische vrienden met een enorm aanbod online van soortgelijke producten. Ik weet het, er is een hoop gedoe rond en ja echt make-up of iets zal ik hier ook niet zo snel bestellen omdat je gewoon niet weet wat er dan aan ingrediënten inzit.  Al heb ik wel onlangs een te leuke lippenbalsem besteld maar die komt een volgende keer aan bod.

FF makeup doekje (3)

very cool bedoelen ze denk ik ? 🙂

Het doekje dus. Het is een micro-vezel doekje waar wij dames (en een enkele heer – ik wil ze niet beledigen) bekend mee zijn omdat we daar de boel mee afstoffen, afnemen, ramen zemen en weet ik het al niet meer. Gut, dacht ik nog zou een ‘gewoon’ micro-vezel doekje hetzelfde doen? Geen idee, ik heb het niet getest.

Mae up eraser doekje

Lezen jullie even mee? hahaha

Voor EUR 4,- bestelde ik deze leuke roze variant en ik ging ermee aan de slag. Goed natmaken met lauwwarm water en dan gewoon huppakee over je gezicht en ogen. Normaal doe ik een dubbele reiniging voor mijn gezicht (een micellaire water en een reiniger) maar nu dus helemaal niets. Het resultaat, ja mijn gezicht was echt schoon, het doekje echt vies en ook mijn ogen maakte hij behoorlijk goed schoon. Die laatste deed ik toch nog even na met een watje met micellair water omdat ik gewoon niet te hard wil boenen op mijn wimpers.

Wat maakt dit doekje anders dan de variant waar wij het aanrecht mee schoonmaken zou je zeggen 🙂 nou dat is toch wel dat dit doekje vele malen zachter aanvoelt en dat is wel zo prettig voor je huid. Ik vind het geen alternatief voor een grondige reiniging maar als je een keer laat thuis komt of je hebt eigenlijk geen zin om je make-up eraf te halen is dit wel een hele snelle manier om toch je huid schoon te krijgen voor je je mandje in duikt. Leuk en ik blijf hem zeker af en toe gebruiken.

Ik kocht dit doekje via wish.com

Heb jij wel eens zo’n doekje geprobeerd en wat is jouw mening?

Annette

9 thoughts on “Make up doekje

  1. Wat apart! Een huishoud microvezel doekje voelt vaak heel naar aan, ruw, prikkerig…deze is dus zachter.. het werkt ook nog. Ik zou zo een doekje waarschijnlijk gebruiken voor het grovere werk en daarna nog een reiniger gebruiken. Maar ik ben dan ook een hardcore make-up verwijderaar volgens mij 🙂

    Like

  2. Denk als je de echte vergelijkt met deze je wel voor de andere zult gaan 😉
    Review had je wel gezien denk ik, en is zeker de 20,- waard. Gebruik hem nog vaak en blijft ook mooi na het wassen in de wasmachine (gelukkig)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s