Friday Finds

Horloge houder

Omdat we sinds de vorige Friday find zo lekker aan het organizen zijn, besloot ik dat het ook tijd werd om mijn horloges eens een wat betere behandeling te geven. Ze liggen nu in een kastje binnen handbereik en in de ochtend bedenk ik dan welke ik ga dragen.

Horlogehouder

Ik laat dat dan afhangen van mijn kledingkeuze. Die zoek ik trouwens altijd de avond ervoor al bij elkaar anders wordt het in de ochtend een drama bij mij en weet ik niet wat te kiezen :). Maar goed, iets om de horloges op te bergen dus. Het werd deze ‘fluwelen’ houder die natuurlijk ook prima te gebruiken is voor armbandjes.

Slechts EUR 3,- betaalde ik voor deze houder. Je kunt ze ook prima zelf maken als je een beetje creatief bent maar voor 3 euro ga ik die strijd niet aan. Er passen 5 horloges (met een beetje schuiven zou 6 ook lukken) op de houder.

Horlogehouder

Stiekem zou ik er eigenlijk nog een moeten aanschaffen want ik heb nog wel meer horloges (oeps) en dan zou ik ook mijn armbandjes er netjes op kunnen hangen. Maar voor nu zijn deze horloges die ik het meest draag netjes bij elkaar en is de kans op beschadigen een stuk kleiner.

Ik ben er weer blij mee. De boel is weer een beetje meer opgeruimd en het staat ook nog eens leuk. Zou dit ook iets voor jou zijn? Heb jij veel horloges?

Annette

13 thoughts on “Friday Finds

 1. Handig! Zo kun je meteen zien wat je allemaal hebt. Ik vergeet soms nog wel eens dat ik een bepaald horloge heb. Leuke collectie heb je trouwens!

  Like

 2. Super handig! Ik heb 1 horloge, binnenkort 2 en ik hou ook van etaleren… anders vergeet ik het. Ben met sieraden toch al een hopeloos geval en ik heb best leuke accessoires…
  Wat een gaaf horloge met die wereldkaart…!
  Waar koop je toch die leuke “find-jes”?

  Like

 3. Pingback: Friday Finds | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s