Kiko

Kiko Lipsticks

Onlangs was ik even in Stadshart Amstelveen en aangezien daar een Kiko winkel zit ging ik daar (uiteraard) even langs. Ik nam net als de vorige keer  een lipstick mee (en een balsem).

De eerste lipstick is uit dezelfde serie als de lipstick die ik de vorige keer meenam. Dus met de mooie matzwarte huls. Ditmaal ging ik voor kleur nummer 917 Mauve Pink. Nu staan er op het doosje en in de winkel kleur nummers maar op de site van de Kiko kun je ook de naam vinden. Ik blijf dat toch een beetje gek vinden. Waarom kunnen ze dat niet gewoon ook op de lipstick afdrukken?

Kiko lipstick kiss balm

Anyway, Mauve pink it is dus. Een mooie nude kleur met een licht glansje. Ik houd er van. Ik kies slechts zelden voor een opvallende lipkleur. Eigenlijk alleen als ik mijn kleding wat somberder heb (alsof dat ooit gebeurd hahaha) wil ik nog wel eens een pittig kleurtje op mijn lippen doen maar mijn voorkeur gaat toch uit naar subtiel, nude en oud-roze achtige kleuren. Daar voel ik me het prettigst bij en ik vind het ook mooi staan.

Deze lipstick kost EUR 3,90 wat ik een prima prijs vind. De lipstick heeft geen enorme lange houdbaarheid, gewoon af en toe even bijwerken dus maar een uurtje of 2 a 3 redt hij prima. Jullie zijn inmiddels ook bekend met mijn liefde voor lippenbalsems dus de tweede keuze ging hier naar uit.

Kiko Lipbalm 06 Blackberry

 

De huls is prachtig. Beetje rose-goud achtig lekker bling :). Deze kleur  – 06 Blackberry – geeft een subtiel glansje en een ietsje kleur aan de lippen. Zoals je van een balsem mag verwachten houd hij je lippies zacht en verzorgd. Ook deze wil na een uurtje of 2 a 3 wel een nieuw laagje maar dat doe ik met plezier. De stift is wel  zacht en romig dus niet te ver uit de huls draaien zodat hij niet kan breken. Deze balsem is EUR 5,90. Dat vind ik persoonlijk voor een lippenbalsem wel aan de hoge kant. Ik smeer dit altijd veel dus bij mij zijn dit soort producten best snel op. Maar de kleur is mooi net als de huls dus af en toe een kadootje voor jezelf moet kunnen.

Ben jij ook iemand die altijd iets op haar lippen wil?

Annette

 

21 thoughts on “Kiko

 1. Prima kleur. Ik doe eigenlijk weinig lipstick op… alleen als ik ergens naartoe ga, niet naar de supermarkt of naar mijn schoonouders maar meer als ik een ‘uitje’ heb eigenlijk 🙂

  Like

  • Ik smeer echt de hele dag (tik van mijn moeder – zal wel in het DNA zitten) moet een ‘vette bek’ hebben, vaak wissel ik wel lippenbalsem en lipstick af maar wil er op kantoor vaak wel een beetje gekleurd bij zitten 🙂

   Like

 2. Mooie nude kleurtjes! Meestal draag ik wel lippenstift (en dat kan soms een knallend rood zijn!), soms eens een glosje en voor ik ga slapen doe ik lip butter of vaseline op mijn lippen. Ik verzorg mijn lippen dus goed. Dat is ook één van de plaatsjes waar je zo snel ziet dat je wat ouder wordt, niet?! Daarom… smeren maar!! 🙂

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s