Kiko

Kiko aankoopjes

Toen ik laatst even ging winkelen in stadshart Amstelveen kon ik een bezoekje aan de Kiko winkel natuurlijk niet overslaan. Ik heb eigenlijk niet veel producten van de Kiko geprobeerd. Ik heb wel een keer een prachtige paarse eyeliner gekocht, maar dat is denk ik al wel weer een jaar of 2 geleden.

Kiko

Ik vind de Kiko winkels niet altijd heel uitnodigend op de een of andere manier. Ik weet niet zo goed waar dat aan ligt (wellicht gewoon aan mij hoor 🙂 ). Ik neig er altijd een beetje naar om alleen de collectie te bekijken die in het midden van de winkels staat opgesteld en de zijkanten (waar volgens mij de blijvende collecties te vinden zijn) trekken mij minder aan.

Kiko volume mascara      Kiko volume mascara

Ik ging nu toch even op zoek en kwam uiteindelijk bij het schap met mascara en lipstick terecht. Ik nam twee artikelen mee. Als eerste een mascara. Deze mascara kost slechts EUR 3,90 en het is de Volume Attraction variant.

De verpakkingen zijn keurig in het zwart en zonder poespas. Ik ben erg gecharmeerd van deze mascara. Hij is mooi zwart separeert mijn haartjes mooi en ik krijg er ook zeker volume door. Zie de foto’s hieronder. Blij met dit aankoopje en voor nog geen 4 euro echt een goede aankoop.

Kiko volume mascara

Ook nam ik nog een lipstick mee. Deze komt uit de Smart Lipstick collectie en ook deze kost EUR 3,90. Dat is een prima prijs voor een mooie lipstick. Het kleur nummer is 915 (helaas geen naam) en hij is paarsig van toon. Ik vind hem prachtig en hij is ook helemaal goed voor dit najaar.

Kiko lipstick 915 Kiko lipstick 915 Kiko lipstick 915

Kiko lipstick 915

De lipstick blijft best goed zitten. De pigmentatie is prima en ook een kopje thee overleeft hij met gemak. Na een broodje of maaltijd moet je hem wel even bijstiften maar er wordt ook nergens gesproken over long lasting. Hij brengt makkelijk aan en glijd goed over de lippen. Ja, ook dit is een goede aankoop al zeg ik zelf :).

ann ages gracefully

Ik ben weer twee fijne producten rijker.

Wat is jouw laatste aankoop van de Kiko of heb je er nog nooit geshopt?

Annette

 

17 thoughts on “Kiko

 1. Ik ken Kiko (nog) niet. Hoewel ik volgens mij wel een paar keer er iets over gelezen heb en het staat mij bij dat ik er wel een keer langs ben gelopen. Maar door tijdnood en inderdaad, uitstraling van de winkel ben ik niet naar binnen gegaan. Het zijn prima prijsjes in ieder geval.

  Like

 2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit in Kiko winkel binnen ben gestapt al heb ik gehoord dat een in het centrum station zit, waar ik zeker een kijken ga nemen als ik daar in de buurt ben. Als ik je op de foto zie kan ik me echt goed voorstellen dat je gecharmeerd bent van de mascara, je wimpers zien er lang en mooier uit hier en dan ook nog voor geen € 4. De paarsige lipstick koop ik zelf de laatste tijd ook veel, misschien omdat als je wat ouder wordt het beter staat dan roze maar toch nog in de roze tinten. Maar dit spreek ik voor mezelf natuurlijk. Je heb een mooie look van gemaakt.

  Like

 3. Ik heb de KIKO winkel op Sicilië bezocht (geloof niet dat ze in Groningen zitten hahaha) wat een onaangenaam personeel, maar uitstekende nagellak gekocht en hele handige doekjes om je handen tussendoor te reinigen. Misschien toch eens naar Amstelveen gaan 😉

  Like

 4. Ik heb in het buitenland wel eens lakjes van Kiko gekocht maar voor de rest eigenlijk niet. Mij nodigt het ook niet echt uit. Laatst was ik in Amsterdam maar daar was alles bijna uitverkocht. Ook geen goede move.

  Kind, echt, jouw wimpers. Prachtig. Afgunst! Als jij een paar keer met je ogen knippert dan stijg je vast op. Zo lang zijn ze. Echt iets om trots op te zijn!

  Like

 5. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Kiko | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s