Lippenbalsems in de test

Mijn liefde voor de Labello classic hoef ik denk ik niet meer nader toe te lichten. Maar dat weerhoud mij er niet van om ook andere lippenbalsems te proberen want je weet maar nooit of je nog eens zo’n topper treft.

Op Kreta kocht ik een lippenbalsem van Venus Secret volledig natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen in de geur/smaak Granaatappel. Valt het jullie ook op dat er steeds meer producten komen waarin Granaatappel zit?

IMG_1136             IMG_1137

Ik betaalde geloof ik iets van EUR 3,75 voor deze balsem wat een normale prijs is. Hij is prima maar kan niet tippen aan de Labello. Deze moet vaker worden bijgesmeerd na een uurtje of twee voelen de lippen alweer droog aan. Dus een prima exemplaar voor in de tas maar geen winnaar.

Op mijn laatste shopping-spree bij de DM zag ik een nieuwe variant van de Maybelinne baby-lips namelijk de Electro. Die ging uiteraard mee naar huis want ik heb diverse varianten geprobeerd maar deze had ik nog niet eerder gezien. Hij geeft behoorlijk wat kleur af en niet helemaal een kleur die mij goed ligt. Is toch wat meer voor de jongere meiden vind ik zelf :). Prima lippenbalsempje maar ook deze houdt mijn lippen niet zo lang soepel en vettig als de Labello. De Baby-lips was EUR 2,45 en is volgens mij binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar.

IMG_1315                     IMG_1317

Als jullie mijn unboxing van e.l.f hebben gezien dan zag je dat ik daar ook een balsem had besteld voor EUR 1,-. Dit kleine stiftje heeft mij verrast. De geur vind ik niet zo (te zoet) namelijk aardbei maar dat vervliegt behoorlijk snel. Hij geeft een ietsepietsje kleur aan de lippen en smeert lekker. Hij is wel behoorlijk zacht en daardoor snel op (denk ik). Geen winnaar (natuurlijk :)) maar zeker leuk om deze als bijvoorbeeld cadeautje te geven en het ziet er ook nog eens leuk uit. Volgende keer ga ik een andere variant bestellen. Er waren 3 verschillende.

IMG_1223                    IMG_1226

Wat is jou favoriete lippenbalsem?

Annette

 

 

 

7 thoughts on “Lippenbalsems in de test

  1. Pingback: Opgemaakt #18 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Labello | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s