Thee van Higher Living – Green Tea Chai

Als theeleut kon een artikel over thee natuurlijk niet uitblijven. Ik ben niet zo van de smaakjes thee. Doe mij maar een ‘normale’ bak gewoon zwarte thee of English Blend daar wordt ik blij van. Met een lepeltje honing. Heerlijk!

IMG_2308      IMG_2311

Maar tijdens een seminar dat ik voor mijn werk volgde kreeg ik een kop Chai thee en dat was lekker. Dus ik dacht dat wil ik thuis ook. Dat viel nog niet mee moet ik zeggen want ik kon ze bij de supermarkten waar ik kom eigenlijk niet vinden.

Bij toeval zag ik dit doosje thee van het merk Higher Living bij de Etos en deze ging dus mee naar huis. Het is een lekkere ‘spicey’ thee zoals je op de verpakking al kunt zien. Geen onnodige fratsen en kunstmatige toevoegingen nee gewoon een lekkere bak thee.  Het is wat mij betreft wel echt een najaars- winterthee ik denk vooral door het vleugje kaneel.

IMG_2312      IMG_2310

Zelf had ik nog niet gehoord van dit merk. Op internet vond ik dit over Higher Living:

Higher Living is een nieuw en onderscheidend biologisch theemerk uit Engeland dat met recht BETTER, BRIGHTER en BOLDER genoemd mag worden. Higher Living wordt gemaakt van de fijnste kwaliteit biologische ingredienten met echt fruit, kruiden en specerijen (BETTER). Alle varianten onderscheiden zich door een volle en levendige smaak en rijke kleur (BRIGHTER). Met haar eigentijdse, positieve en sprekende uitstraling (BOLDER) zorgt Higher Living voor een nieuwe en complete theebeleving en onderscheidt Higher Living zich ten opzichte van de tradionelere theemerken in haar segment. Higher Living richt zich op een nieuwe, ‘jonge’ consument die geniet van een bewust en gezond leven en jong en avontuurlijk is van lichaam en geest; de ‘young at heart’. Higher Living bestaat uit een range van 8 soorten kruidenthee, 2 groene- en 2 soorten zwarte thee.

Op de bodem van je mok blijft wel een beetje ‘stremsel’ (heet dat zo?) achter. Ik laat het laatste slokje maar in mijn beker zitten :).  Als je van een beetje spicey thee houdt kan ik je deze van harte aanbevelen.

IMG_2315      IMG_2309

Er zitten 20 zakjes in een doosje en je betaald (als ik het goed heb onthouden) rond de EUR 2,50 voor deze thee. Prima prijs voor een heerlijke thee. Ik lees ook veel over de Chai van de Starbucks (veeeeel duurder natuurlijk) maar die heb ik nog nooit gedronken dus ik weet niet hoe die smaakt en of dit erop lijkt.

IMG_2313 IMG_2314

Wel lees ik dat de Starbucks vaak als Latte wordt verkocht maar dat is met mijn lactose gevoeligheid een no-go voor mij. Ik denk wel dat je ook in de thee van Higher Living wel een scheutje melk kunt doen.

Wat is jouw favoriete thee? Of ben je meer van de koffie?

Annette

16 thoughts on “Thee van Higher Living – Green Tea Chai

 1. Ik hou van thee maar heb echt een hekel aan Chai haha! Ik drink ook het liefste losse thee, momenteel ben ik mijn thee van Tree of Tea aan het opmaken (is een duitse webshop) Als dat op is ga ik denk ik bij Teamoments bestellen 😀

  Like

 2. Ik ben gek op thee en vooral op Chai, als merk heeft Pukka mijn voorkeur, niet echt goedkoop maar zo lekker. Dit merk ken ik zo niet maar goed om eens in de gaten te houden

  Like

 3. Oeh hier ben ik wel benieuwd naar! Ik ben ook een echte theeleut haha, drink vaak de losse thee van teabar (of de nieuwste groene thee van pickwick ,ook echt heerlijk!) Leuke blog!
  xx

  Like

 4. Ik ben fan van groene thee vnl omwille van zijn gezonde werking: het werkt nl. ontgiftend! Dit merk ken ik niet. 2.5 euro is idd een goede prijs! Ik heb meer betaald!

  Like

 5. Pingback: Or Tea? | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s