Friday Finds

Sleurhut

Het is bijna Moederdag en tsja wat geef je de moeder die alles al heeft (de leukste dochters en de prachtigste kleinkinderen)? 🙂 Lastig. Mijn moeder zegt altijd dat ze niets hoeft maar ik vind het niet leuk om met lege handen aan te komen.

FF caravan hoesjes (5)

Bloemen zijn altijd schreeuwend duur, parfum daar houdt ze niet van dus werden het deze leuke kussenhoesjes. Mijn ouders hebben een stacaravan waar ze al vele jaren met veel plezier naar toe gaan. Toen ik deze kussenhoesjes op het internet vond voor EUR 3,- per stuk dacht ik meteen, kopen! Ze hebben alle twee een afbeelding van een caravan dus passen heel goed bij hun camping-lifestyle denk ik zo.

Het is eens wat anders dan een doosje bonbons en ik ontweek hiermee het hele commerciële circus dat tegenwoordig rondom Moederdag (en alle overige feestdagen) hangt. De kussenhoesjes hebben een ‘normaal’ formaat voor een 40×40 kussen vulling.

Ik vind ze leuk en ik denk dat mijn moeder er ook wel blij van wordt (en mijn vader ook, kan hij lekker gebruiken om een tukkie te doen 🙂 ).

Doen jullie iets speciaals met Moederdag?

Annette

10 thoughts on “Friday Finds

 1. Ik vind ze bijzonder leuk, die kussenhoesjes! En de uitdrukking ‘sleurhut’ vind ik wel heel grappig. Ik had er nog nooit van gehoord en pas toen ik je blogbericht ging lezen werd me duidelijk waar het op slaat.
  Ik wens je een bijzonder fijne Moederdag Annette!
  En ja, alle feestdagen zijn tegenwoordig nogal ‘commercieel’, maar daar hoeven we ons niks van aan te trekken. toch?

  Like

  • zeker niet Sunny, gelukkig kun je het zo commercieel maken als je zelf wilt. Een bloemetje is altijd leuk om te geven of om te krijgen maar als de prijzen dan ineens zoveel stijgen is het niet echt leuk meer. Jij ook fijne moederdag!

   Like

 2. Wat een schattige tekening. En dan ook nog bijpassende tekening, omdat dat je ouders een caravan hebben. Inderdaad even anders dan een doosje bonbons. Voor een tukje doen is het zeer handig. 😉

  Like

 3. Origineel cadeau, ik denk dat ze daar heel blij mee zijn. Ik zie je vader (al ken ik hem niet) inderdaad lekker een tukkie doen op zijn sleurhut kussen:)
  Moederdag en Vaderdag wordt bij ons ook niet ‘gevierd’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s