Or Tea?

Rainbow thee box

Een paar jaar terug had ik al eens een paar zakjes van het theemerk Or Tea? geprobeerd.  Het merk uit Hong Kong werd enkele jaren geleden opgericht door Allen Wong in een poging om Oost en West samen te brengen. Je kunt het hier nog even terug lezen (klik hier). In mijn speurtocht naar wat nieuws, lekkers, leuks voor mijn blog 🙂 kwam ik bij deze box terecht met alle smaken Or Tea erin.

or Tea? rainbox box

Klikerdeklik in mijn winkelmand en binnen een paar dagen kwam de postbode een mooi pakje brengen. Ik heb het al eens gezegd maar als je bij een kleine internet ondernemer wat besteld wordt je pakje zo goed verzorgd en echt leuk ingepakt. Echt een feestje om zoiets uit te pakken.

Urban4U

De rainbow box bevat 19 verschillende theezakjes allemaal keurig individueel verpakt en kijk eens even naar die heerlijk verpakking alleen daarom zou ik het al kopen (ja ik ben heel gevoelig voor verpakkingen 🙂 ). De zakjes kunnen prima voor een pot thee maar aangezien ik de enige ben die thee drinkt doe ik zo’n 2x met het zakje en heb dan een flinke mok .

Or Tea?   Or Tea box (6) - kopie

De zakjes bevatten goede kwaliteit thee (dus niet dat gruis dat je meestal in supermarkt zakjes vind – geen drama hoor, die lust ik ook, maar smaak verschil is er wel degelijk) en zitten in mooie zakjes van gaas (denk ik) waardoor de thee goed kan ‘uitzetten’ en je een lekkere bak thee hebt.

Or Tea?  Or Tea box (8) - kopie

Ik vind niet alle smaken een succes maar dan is zo’n box ideaal natuurlijk want dan weet je gelijk welke je lekker vind en welke niet maar het overgrote deel vind ik heel erg lekker. Met de Pu-er thee had ik het meeste moeite. Hij ruikt wat ‘vissig’ maar de smaak is wel weer oké, beetje vreemde thee dus.

or Tea?   Or Tea?

Ik heb nog niet alle smaken geprobeerd dus ik ben nog volop aan het genieten van mijn lekker box. Ook heel leuk om kado te geven aan een echte theeleut natuurlijk. Succes gegarandeerd. De smaken die in de box zitten zijn:

Or Tea?   Or Tea?

Dragon Well Osmanthus, Monkey Pinch, Mount Feather, Dragon Pearl Jasmine, Lychee White Peony, Long Life Brows, Towering Kung Fu, Slimming Pu’er, EnerGinger, Giseng Beauty, La Vie en Rose, TropiCoco, Queen Berry, Duke’s Blues, Merry Peppermint, Tiffany’s Breakfast, Yin Yang, The Secret Life of Chai.

Or Tea?   Or Tea?Or Tea?     Or Tea?

Ik kocht deze box voor EUR 18,90 en bestelde hem online bijhttps://www.urban4u.nl/ die overigens ook hele andere leuke spulletjes hebben.

Annette

28 thoughts on “Or Tea?

 1. Haha Pu Erh is ook echt een bijzondere thee, heb het een tijdje gedronken omdat het goed schijnt te zijn voor je darmen en stofwisseling maar ik kreeg het ook niet echt weg. Leuk zo’n box! Pilkington’s is toch wel mijn favo thee merk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh wat een mooie doos en dan ook nog gevuld met zo veel lekkere thee. Als ik die in de winkel tegen zou komen nam ik m meteen mee. Ik ben een grote theedrinker en vind nieuwe smaken altijd leuk voor te proberen.
  Geniet maar lekker van je thee en mooie dois😀👍

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Plog on | Ann Ages Gracefully

 4. Deze thee is echt heel lekker, ik heb hem zelf ook verkocht gehad toen Sjoerd nog leefde. Ik blijf het een heerlijke thee vinden, zowel warm als koud en je kan hem ook heel makkelijk bestellen bij https://www.or-tea.com/
  Mijn kast staat er vol mee en de blikken zijn net zo leuk als de zakjes… 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s