Verslag Premiere Rendez-Vous

Via het testpanel mocht ik gisteren naar de première van een nieuwe Nederlandse film naar het boek van Esther Verhoef namelijk Rendez-Vous.

De film komt pas op 4 juni a.s. in de bioscoop dus superleuk dat ik deze samen met mijn vriendin alvast mocht bekijken.

IMG_2925

Om half 3 werden we verwacht in Ede waar de film een voor-première kreeg. Tevens gingen we een nieuwe chippie testen van Lays namelijk de Pita-bites. Waar gaat de film over?

In RENDEZ-VOUS gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, hiervan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een enerverende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

De film was niet al te spannend moet ik zeggen. Er zat eigenlijk maar 1 echt schrik moment in. Helaas zijn daarom ook Nederlandse thrillers niet zo mijn ding. Niet echt ‘eng’ genoeg zeg maar. Ondanks dat de film een klein beetje tegen viel hebben we een gezellige middag gehad.

IMG_2926     IMG_2927

Wij hebben genoten en het testen van de chips was ook leuk om te doen. Toen we naar huis gingen kregen we ook nog een leuke goodie-bag mee. Daarin zaten 4 leuke tijdschriften en 4 zakjes van Lays met de Pita-bites en oven Chrunchies.

Wij hebben dus een hele leuke zondag gehad, hoe was jullie zondag?

Annette

 

7 thoughts on “Verslag Premiere Rendez-Vous

  1. Ik was bij mijn schoonouders, zij waren 59 jaar getrouwd en heerlijk gegeten bij de Italiaan. Als er een heel bijzondere film is gaan wij ook altijd naar Ede. Die bioscoop is zo mooi. en voldoende beenruimte. 🙂

    Like

  2. Pingback: Musical Sky | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s