Unboxing

StyleTonebox April 2016

Deze maand een grote box van StyleTone. Niet zoals gebruikelijk door de brievenbus maar bezorgd door mijn favoriete pakjesbezorger. Laten we snel kijken wat er deze maand in de box te vinden is.

StyleTone box April 2016

We beginnen met een flesje 100% pure Arganolie van het merk Atlas EUR 12,95. Atlas is het enige bedrijf dat zijn olie hier in ons kikkerlandje produceert. Dat is toch wel heel bijzonder. Koud geperste olie heeft de meeste voedingsstoffen en dus het meeste resultaat. Normaal wordt koud geperste olie geperst bij 60 graden deze olie bij 42 graden waardoor dus nog meer goede stoffen behouden blijven. (Leuk nieuwtje dat wist ik niet bij hoeveel graden olie geperst wordt). Deze olie moet dan ook op een koele en donkere plek bewaard worden. De geur is echt Argan (niet lekker dus) maar het is heerlijk voor je huid en haar.

Dan het duurste product uit de box deze maand. Het is een Cream Powder Foundation van EUR 42,95 met een SPF 15. In het boekje staat dat ze gekozen hebben om de kleur die het meest verkocht wordt in de box te stoppen. Voor mij is deze helaas te licht maar perfect voor mijn dochter. Dus die is ook weer blij :). Rijk aan anti-oxidanten met een matte finish maakt deze je huid glad en voedt voor een mooie egale teint. Druivenpit olie verzorgt en beschermt de huid tegen vrije radicalen en (lucht) vervuiling. Prachtig product. De foundation kun je nog omhoog klappen en dan vind je een sponsje en het doosje heeft een mooie grote spiegel. Prachtig.

Mijn favoriet van deze maand komt van Figs & Rouge. Een merk dat al vaker in de box zit en ik ben er dol op. De verpakking is lekker kleurrijk en dit is een 3-in-1 Hydra Activ Hero Cream. De crème heeft een heerlijke geur die zodra je het blikje opendraait vrij komt. Te gebruiken op droge plekjes of voor de huid die wel een oppepper kan gebruiken. Het bevat Hyaluronzuur en vitamine A, C en E. Sesamzaad, avocado-olie, Aloe Vera, Komkommer en wortelzaad. De crème kun je zowel voor je gezicht als voor je lijf gebruiken. Deze komt zeker op! Het blikje kost EUR 22,95.

Het vierde product is een lippotlood EUR 4,- van Avril. Het is een organisch product boordevol natuurlijke ingrediënten. Het potlood brengt makkelijk aan en de kleur is een beetje oranje. Kan dus volgende week gelijk bij Koningsdag worden ingezet. Sheaboter en Jojoba Olie zorgen ervoor dat je lippen niet droog aanvoelen. Het potlood is dus 100% natuurlijk en bestaat voor 42% uit organische ingrediënten.

Als toetje een make-up tasje EUR 14,- van hetzelfde merk als de foundation (29bylydiamondavi.com). Het is een handig format tasje dat je helemaal kunt openritsen en dan twee opbergvakjes heeft. Met een rits sluit je het tasje goed af en als extra sluiting zit er nog een drukknoop op. Gebroken wit met een bruine bies. Je ziet niet vaak tasjes in het vierkant, leuke toevoeging.

Het is StyleTone weer gelukt een fijne box samen te stellen. Ik ben weer een paar fijne producten rijker en leer weer merken kennen waar ik nog niet eerder van had gehoord.

Wat vind jij van de inhoud?

Annette

19 thoughts on “Unboxing

  1. Ik had volgens mij de box al langs zien komen, grappig , iedereen heeft wel een andere favoriet. Ik vind dat blikje ook helemaal leuk en als die crème ook lekker ruikt,is dat mooi meegenomen. Zitten ook goede stoffen in, dat verwacht je niet snel in blikjesvorm.
    Mooie kleur lippotlood, staat je prima!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s