Bodyshop toilettasje – Olive producten

Van mijn manager kreeg ik voor de kerst dit tasje met mini’s van de Bodyshop. Zelf kom ik echt nooit bij de Bodyshop. Ik weet niet goed waarom maar op de een of andere manier trekken de producten/winkel mij niet zo.

IMG_2080       IMG_2083

Maar een lekker tasje met producten krijgen is natuurlijk altijd fijn. Het is sowieso altijd leuk als iemand de moeite neemt om een cadeautje voor je te kopen toch?

In het tasje zitten 4 producten. Een douche-puff  (wel een kleintje) een flesje douchegel, een bodyscrub en de beroemde bodybutter. Ik moet wel zeggen dat de bodyshop altijd leuke verpakkingen heeft en het ziet er altijd kleurrijk en verzorgd uit.

Zoals ik al zei is de puff wel erg klein, ik vind hem zelf te klein voor onder de douche dan neem ik toch altijd een maatje groter maar wellicht is deze wel handig om mee te nemen op bijv. een vakantie of paar dagen weg (had ik al gezegd dat ik eind februari naar London ga, Yeah!). Het flesje douchegel is ook goed geschikt om mee te nemen als je een paar dagen op reis bent.

IMG_2088        IMG_2089

Dan een potje met bodyscrub. Even lekker het lijf van dode huidcellen ontdoen. Zorg er wel voor dat er geen water in het potje komt anders is je scrub snel niet goed meer. Meestal laat ik de scrub buiten de douche staan en haal ik er van te voren vast met een spatel een klodder uit die ik dan ‘strategisch’ naast het douchegordijn leg zodat ik die zo kan pakken als ik aan het scrubben ga.

IMG_2087

Na het douchen smeer je je dan nog even lekker in met de bodybutter en ben je een ware Olijfje geworden, hahaha. Ik weet niet zo goed wat ik van de geur moet vinden. Ik vind het zeker niet vies maar sta ook niet te juichen. Zelf heb ik gewoon meer met frisse (citrus) geuren.

IMG_2086

Superleuk om dit cadeau te krijgen.

Wat is jouw favoriete product van de Bodyshop?

Annette

 

16 thoughts on “Bodyshop toilettasje – Olive producten

 1. Ik heb ook niet zoveel met de Body Shop, hoewel ik een tijdje geleden een spray had die volgens mij uit de Merengue serie was. die rook zalig! Nee, ik heb meer met bv. Rituals..:)

  Like

 2. Wat jammer dat je niet zoveel hebt met de Body Shop… Ik vind hun producten geweldig! Deze geurlijn is echter een van hun mindere vind ik zelf! 🙂 Probeer eens wat uit de Wild Argan of Vineyard Peach, die zijn heerlijk!

  Like

 3. Bodyshop heeft echt wel lekkere producten en prima make-up. Laatst 2 lipsticks en oogschaduw gekocht. Wel prijzig, maar goede (dierproefvrije!) producten.

  Like

 4. Zelf kom ik ook nooit bij The Bodyshop terwijl die wel hier in de stad zit, net zoals Yves Roche en dat terwijl ze best lekkere producten hebben. Bij Rituals loop ik wel vaak naar binnen en helemaal favo bij mij is Lush!

  Like

 5. Ik vind de producten van TBS wel fijn, maar kom eigenlijk heel weinig in de winkel. Een deel van de producten vind ik goed, maar er zijn ook producten die best wel tegenvallen en daarvoor vind ik de prijs te hoog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s