Maybelline – Color drama lip pencils

Na een aantal goede reviews te hebben gelezen over de Color drama intense velvet lip pencils besloot ik ook twee Lip pencils te kopen. De lip pencils kosten EUR 6,99 per stuk wat niet heel goedkoop is maar ze werken fantastisch en blijven echt heel lang op je lippen zitten. Ik kocht ze bij het Kruidvat.
//

IMG_1570             IMG_1573

De potloden zijn dik dus je hebt wel een puntenslijper nodig waar je deze dikkerds mee kunt slijpen. Het aanbrengen gaat makkelijk en precies. Er is een behoorlijke diversiteit aan kleuren te verkrijgen dus er zit er vast een bij die jouw favoriet wordt.

IMG_1577                  IMG_1569

Ik ging voor de kleur 410 Fab Orange een mooie oranje/rode kleur. Als je de kleur opbrengt voelen je lippen gelukkig niet droog aan. Ze zijn redelijk mat van kleur (links). Zelf vind ik het iets prettiger om even een klein likje labello over de lip pencils aan te brengen (midden) voor een klein glansje. Met deze kleur kan het wel zijn dat je tanden iets geler ogen.

IMG_1578       IMG_1579      IMG_1581

De andere kleur is 310 Berry Much  een mooie dieppaarse kleur, perfect voor dit najaar. De lip pencils blijven zoals gezegd echt wel een paar uur goed op de lippen zelfs na een hapje en wat te drinken. Bijwerken hoeft dus niet regelmatig te gebeuren. Links is weer aangebracht zonder toevoeging van de Labello, midden is met een beetje Labello.

IMG_1583      IMG_1586      IMG_1589

Ik ben erg blij met deze aankoopjes en heb ze al best veel gebruikt de afgelopen tijd.

Heb jij deze pencils al gespot en wellicht gekocht en wat is jouw mening?

 

Annette

 

 

9 thoughts on “Maybelline – Color drama lip pencils

  1. Ik heb ze nog niet gezien, maar komende zaterdag ga ik een dagje winkelen, dan ga ik er zeker even naar kijken, ze zien er prachtig uit! Ik vind vooral de paarse kleur erg mooi, zeker nu voor het najaar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s