Nagels #5 Sally Hansen – All Chalked up

Zat ik dan met mijn mooie herfstachtige nagels met +20 graden :). Eind Augustus zag het ernaar uit dat de zomer toch echt voorbij was dus ging ik voor een mooie herfstkleur. Maar moeder natuur had een ander idee en ineens werd het nog twee weken mooi weer.

Anyway, ik ging weer voor het opvullen van mijn nagels naar de nagelstudio en moest dus ook weer nadenken over welke kleur nu? Bij de Etos zag ik de nieuwe Sally Hansen Miracle lakjes met 30% korting dus besloot uit deze lijn een kleurtje te kiezen. Ik koos voor de Lila/grijze kleur All Chalked up.

IMG_1618

 

De Sally Hansen lakken zouden het effect van Gel nails moeten geven maar dan zonder gebruik te maken van de UV lamp. Er hoeft geen basecoat te worden aangebracht. Je brengt twee laagjes kleur aan en kunt dan de topcoat die je los erbij moet kopen gebruiken om de nagellak mooi uit te laten harden.

De topcoat heb ik niet meegenomen want die heeft mijn nagelstudio ook. Althans niet die van Sally Hansen maar ik dacht ik neem de proef op de som om te zien of het ook gaat zonder die ‘speciale’ topcoat. Het resultaat is prima. Zoals ik al eerder heb aangegeven blijft door de Solar laag op mijn nagels de nagellak 3 weken goed zonder chips en dergelijke.

IMG_1622               IMG_1621

Ik kan dan ook niet zeggen of deze nagellak beter is als anderen omdat ik nooit chips heb, of ik nu goedkope nagellak van Essence gebruik (of een ander budget merk) of deze toch wat duurdere nagellak. Het ging mij vooral om de kleur. Ik ben blij met deze kleur. Hij kan prima in deze tijd van het jaar maar zou in het voorjaar/zomer ook perfect zijn. Het is een mooie Lila kleur maar er zit ook iets grijzigs in. Kan het niet zo goed beschrijven.

 

IMG_1619             IMG_1620

De lakjes kosten normaal EUR 11,99 per stuk wat ik toch redelijk aan de prijs vindt. Nu met 30% korting betaalde ik rond de EUR 8,40.

Heb jij de lakjes van Sally Hansen al geprobeerd en zo ja, voor welke kleur ben jij gegaan?

Annette

 

5 thoughts on “Nagels #5 Sally Hansen – All Chalked up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s