Nagels #4 – NYC Parma Violet

De eerste blaadjes vallen van de bomen, het is nat buiten en de zomer is helaas ten einde (enkele mooie dag daargelaten). Dus toen het tijd was om een nieuw nagellakje uit te zoeken voor mijn nagels ging ik op zoek naar een mooie najaarskleur.

IMG_1388               IMG_1395

Ik denk (nee, weet wel zeker) dat ik hem heb gevonden. Wauw wat een mooie dieppaarse tint is dit. Het is de NYC in de kleur Parma Violet en deze is nieuw in het assortiment voor het najaar.

IMG_1393               IMG_1390

De kleur dekt prima in twee laagjes en is hier aangebracht met nog een topcoat erover. Ik vind de kleur echt prachtig al moet ik wel weer even wennen aan de donkere kleuren. Ik blijf ernaar kijken en vindt hem echt heel mooi.

IMG_1393               IMG_1392

De komende weken kan ik van deze kleur gaan genieten. Ik kocht dit lakje bij het Kruidvat en betaalde er EUR 2,49 voor. Echt een goed prijsje voor een fijn lak.

Hebben jullie al een najaarstint op je nagels?

Annette

6 thoughts on “Nagels #4 – NYC Parma Violet

  1. Mooie kleur, mooi gelakt! Ik heb bijna dezelfde kleur liggen van NYC, die is iets meer paars van kleur. Ik heb behoorlijk donkere kleuren liggen, af en toe gebruik ik ze, maar wil nog even het zomerse gevoel behouden. (deze week gelukkig nog lekker weer, is ons beloofd) Laatst geschreven over essence Autumn, mooie kleur, maar helaas 1 dag ‘houdbaar’…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s