Essence – Colour & Go

De komende 3 weken zit deze kleur van Essence op mijn nagels.  Het is de 149 Hello Marshmallow.

IMG_0875

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe een nagellak 3 weken kan blijven zitten? Ja, ik laat mijn nagels behandelen. 1x per 3 weken ga ik naar de nagelstudio om mijn nagels te laten opvullen met Solar.

Ik heb zelf mooie lange nagels en bijt ze dus niet. Mijn probleem was dat altijd – en dan met name mijn duimen-  inscheurden. Die inscheuring zat altijd op een onmogelijk plek (midden op het nagelbed ofzo) en het duurde dan dus altijd weken voor ik de boel weer in orde had. Ook was ik constant aan het vijlen, lakken, nagelverharder aan het smeren en noem maar op. Ik was er klaar mee en dus ben ik jaren geleden naar een nagelstudio gestapt en zij raadden mij dus Solar aan op mijn eigen nagels.

IMG_0874

Het voordeel van Solar is dat de nagels wat dunner zijn dan bijv. met Acryl of Gel en dat ze rete-sterk worden. Doordat de nagels dus wat dunner zijn is het prettiger in het dragen. Al zou je er de eerste keer echt wel even aan moeten wennen aan het gevoel van ‘kunstnagels’.

In al die jaren heb ik geen gescheurde nagels meer gehad. Wat een opluchting en wat scheelt het me veel werk. Nu laat ik ze dus 1x per 3 weken bijwerken en in een kleur lakken. Deze keer is dat dus de Hello Marshmellow van Essence. Een leuke lila-achtige kleur die prima bij de zomer past. Er zijn 2 laagjes lak aangebracht en vervolgens nog een topcoat. De nagellak blijft echt 3 weken zitten zonder the chippen of lelijk te worden. Het is dat je dus een ‘uitgroei ‘ krijgt aan de onderkant van je nagel anders zou het wellicht nog wel langer kunnen blijven zitten.

IMG_0873

Ik ben weer blij met mijn ‘nieuwe’ nageltjes. Wat vind jij?

 

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s