Plog

Plog on #2

Daar ben ik weer met een weekend overzichtje. Ik maakte de meeste foto’s afgelopen zaterdag maar ik ben een gewoonte dier dus doe ook veel van hetzelfde. Daarom ook nog wat foto’s van vorige week ertussen.

Zonnatura Ginseng thee

Ik stond rond een uurtje of kwart over 9 op en begon met een ontbijtje. Door de week eet ik altijd een boterham in de ochtend maar in het weekend start ik met crackers. Uiteraard met een lekker bakkie thee erbij.

Plog 2 (11)

Ik draag een spijkerbroek en een groen gemeleerd tshirt. Mijn haar heb ik aan 1 kant een beetje ingevlochten en een staartje aan de achterkant. Eerste stop van de dag is het dorp.

Rond 10 uur ben ik dus al in het dorp, lekker want dan is het nog niet druk en sjees ik even langs de winkels waar ik echt even wat moet halen. Als ik echt wil winkelen doe ik dat eigenlijk op zondag, de zaterdag is bij mij echt een dag om even wat dingen te halen die nodig zijn, de boodschappen etc. Ik heb niet de rust om dan ook nog op het gemak te winkelen.

Plog 2 (12)

Eerste stop is de Action. Ik haal wat washandjes (want waar die weer allemaal gebleven zijn? Lijken wel sokken, verdwijnen hier als sneeuw voor de zon), een paar nieuwe oordopjes. Doekjes voor in de wasmachine (kleur heb ik nog dus alleen een pakje witte) en een flesje baby olie.

Dan naar de Etos waar ik voor Isabelle even haarkleuring moet halen en ik neem voor mezelf een nieuwe wenkbrauwgel mee van Essence.

Plog 2 (1)         Plog 2 (5)

Op de markt haal ik kaas en bloemen dat doe ik eigenlijk elke week. Ik kijk nog even bij de fruitboer maar ik loop al met twee tassen dus besluit het fruit maar bij de AH mee te nemen.

Plog 2 (13)

Als ik terug loop naar mijn auto zie ik dat ze bij de Mango alle jeans met 30% korting hebben. Vorige week had ik met een broek in mijn handen gestaan maar deze toen niet gekocht. Mooi, want nu kan ik hem dus met 30% korting toch kopen. Het is een mooie donkerblauwe jeans zonder van die slijtplekken (viel nog niet mee om een ‘nette’ spijkerbroek te vinden).

Plog 2 (2)      Plog 2 (3)

Dan naar de Albert Heijn, lege kar erin en met een volle kar weer naar buiten. Ook de staatslootjes weer gehaald bij de Ako en dan hop naar huis.

Plog 2 (4)

Rond het middaguur ben ik dus weer thuis en is alles uitgepakt. Eerst gooi ik een was in de machine, zet ik de nieuwe bloemen in de vaas en ga ik lekker met mijn bammetjes buiten zitten en even lezen. Het is niet heel lekker weer maar het is droog en de temperatuur is goed.

Plog 2 (14)

De oude restjes kaas van de vorige week snijd ik klein voor de vogeltjes en er gaat ook elke week een pot pindakaas doorheen. De vogels hebben het goed bij mij in de tuin 🙂

Plog 2 (6)     Plog 2 (7)

Vorige week ben ik nog naar de nagelstudio geweest en heb ik dus weer mooie nageltjes voor de komende 3 weken en in de avond ging ik gezellig met Isabelle naar de nieuwe Jurassic Park film. Ik houd er van en we gaan al lange tijd samen naar deze films (net als de Pirates of the Carribean serie). Er zitten een paar schrikmomentjes in de film haha maar gelukkig houd ik de popcorn in het bakje en schiet het niet door de hele zaal.

Plog 2 (8)

Wanneer ben jij voor het laatst naar de bioscoop geweest?

Annette

20 thoughts on “Plog

  1. Voor mij ook heel lang geleden dat ik naar de bios ben geweest. Volgens mij was dat een Harry Potter? Jurassic park lijkt mij ook leuk, ik zag de trailer en super tof natuurlijk!
    Hmmm…wat ziet die kaas er lekker uit!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Plog | Ann Ages Gracefully – koppejansblog

  3. Mooie kleur zeg op je nagels! Super toevallig maar wij zijn afgelopen vrijdag ook naar de Jurassic world film geweest en wij vonden hem allebei hartstikke leuk. Normaal gesproken ben ik eigenlijk niet zo’n bioscoop ganger maar we hadden nog steeds kaartjes liggen die ik vorig jaar (!) cadeau gekregen had.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s