Shiseido – Benefiance Wrinkle Resist 24 Eyes

Het is een hele mond vol voor een klein potje. Maar wat een fijn potje is het. Met een Facebook actie van http://www.iciparisxl.nl/  won ik een oogset van Shiseido met daarin een mini mascara, oogpads (die ga ik nog apart reviewen) en dus deze oog crème.

IMG_0769

Ik was eigenlijk niet zo van de aparte oog crèmes. Jarenlang had ik diverse oog crèmes geprobeerd van goedkoop tot redelijk duur en eigenlijk deed het nooit wat met mijn ogen. Ik was dan ook behoorlijk sceptisch toen ik met dit potje aan de slag ging. Maar boy-oh-boy was I wrong wat een heerlijkheid.

De crème is wel super romig en dus smeer ik hem s ’morgens alleen onder mijn ogen anders ben ik bang dat mijn oogmake-up op mijn wangen eindigt en s ’avonds gebruik ik hem wel zowel onder als op de oogleden.

IMG_0770

Ik gebruik de crème nu al een maand of twee en ik vind echt dat de huid rond mijn ogen er minder ‘puffy’ uitziet. Ik heb gelukkig nog niet echt last van lijntjes (behalve mijn lachrimpels ;)) dus of het daar iets voor doet kan ik ook niet zeggen. Maar de huid ziet er echt goed uit.

De crème zit in een schattig oudroze potje van 15 ml. Je hebt er natuurlijk maar een stipje van nodig dus je doet echt wel maanden met een dergelijk potje. Er wordt ook een spateltje bij geleverd zodat je niet met je vinger in het potje hoeft. Wel zo hygiënisch. Persoonlijk gebruik ik altijd spateltjes als ik product uit potjes moet halen. Maar het blijft jammer dat producten niet standaard in een pomp-flesje komen dat zou ons leven zoveel makkelijker maken.

IMG_0771

Dan de prijs, ai! Die is echt wel hoog met EUR 65,90 (bij de ICI Paris krijg je natuurlijk wel 10% korting en soms hebben ze leuke acties met hogere korting). Ik ben gelukkig nog maanden zoet met dit potje maar het zou maar zo kunnen dat ik daarna toch een nieuw potje aanschaf.  Superfijne oog crème en als jij op zoek bent naar een volle crème raad ik deze van harte aan.

Gebruik jij een aparte crème voor je ogen?

 

Annette

9 thoughts on “Shiseido – Benefiance Wrinkle Resist 24 Eyes

  1. Pingback: Olaz Regenerist – Liftend oogcontour serum & Balea Vital oogbalsam | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: dr. brandt – Needles no more | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Shiseido Oogpads | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Shiseido | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s