dr. brandt – Needles no more

Via de Facebook pagina van Douglas kreeg ik de mogelijkheid om dit dure goedje van Dr. Brandt te testen. Ik heb een klein beetje kennis kunnen maken met Dr. Brandt via mijn Skins Sample Set (lees hier) en over dat sample-tje was ik zeer te spreken. Mijn nieuwsgierigheid naar dit product dat botox overbodig zou maken (niet dat ik dat in overweging heb) was gewekt.

IMG_2215      IMG_2218

Over het merk Dr. Brandt:

De Amerikaanse dermatoloog Dr. Brandt is een ware beroemdheid in de VS. Enige jaren geleden heeft hij zijn eigen skincare-lijn ontwikkeld, in eerste instantie voor zijn klinieken in New York en Miami, nu ook voor iedereen. De lijn is een groot succes dankzij het innovatieve gebruik van natuurlijke grondstoffen. Zijn liefde voor huidverzorging begon toen hij in het Cancer Institute van New York werkte. Daar ontdekte hij dat natuurlijke grondstoffen als groene thee een positieve werking hadden op zijn patiënten. Na uitvoerig onderzoek ontdekte hij dat deze stoffen hetzelfde effect hadden op het verouderingsproces van de huid en verwerkte dit resultaat in een unieke serie producten.

Needles no more van dr. brandt is de eerste crème die de werking van botuline nabootst, waarbij geen injecties nodig zijn!

IMG_2220      IMG_2222

Ik kreeg een flesje toegestuurd met een inhoud van 15ml wat een ‘normale’ hoeveelheid is voor een oog crème. Dit flesje kost maar liefst EUR 89,-. Dat is een fikse prijs die ik zelf denk ik niet zo snel zou neertellen voor een product. Mits het natuurlijk het wonder middel is waar we altijd op hopen :).

Hieronder zie je mijn oog voor gebruik van de crème. Op de tweede foto zie je mijn oog na een maandje gebruik. Ook heb ik het op wat fijne lijntjes op mijn voorhoofd getest en ik moet zeggen daar zie ik toch echt wel verschil. Ik heb (nog) geen diepe rimpels maar het is toch best een stuk minder.

IMG_2664      IMG_2799

IMG_2663      IMG_2800

De crème is lekker fris en ruikt licht menthol/pepermunt achtig *speurt op de ingrediëntenlijst* en geeft een beetje een ‘koude’ sensatie. Lekker gevoel en je voelt na een paar minuten het een klein beetje ‘trekken’. Mijn ogen vind ik wel wat frisser eruit zien en ook heb ik sinds ik dit gebruik geen ‘dikke’ ogen meer als ik eens een keer heel vast heb geslapen.

Over de formule:

De unieke formule bevat drie exclusieve ingrediënten die direct de mimieklijntjes vervagen. Geeft resultaat als botuline, zonder het ”bevroren” effect, emoties blijven zichtbaar.

– Een exclusieve blend van drie actieve ingrediënten bootst de werking van botuline na in de huid, waarbij het expressielijnen verzacht en ontspant.

– Zichtbaar resultaat binnen 60 seconden, optimaal resultaat na 1 uur. Blijvend resultaat bij langdurig gebruik.

– Geschikt voor voorhoofd, kraaienpootjes en fronslijntjes.

IMG_2227

De Technologie:

Een exclusieve blend van drie actieve ingrediënten die de spieren ontspant.

Zoals gezegd vind ik het heerlijk spul maar voor die prijs? Nee dan ga ik toch voor een wat minder prijzige optie die ook prima verzorgen en ‘puffy’ eyes tegengaan. Denk bijvoorbeeld aan deze  van Shiseido die ik eerder al in de review had of de budget optie van Olaz .

Dr. Brandt himself die onlangs is overleden (gezegd wordt zelfdoding door depressie) was trouwens niet vies van een beetje botox en plastische chirurgie (google hem maar eens). Best jammer dat iemand die zulke fijne producten maakt blijkbaar toch niet zelf tevreden was met zijn uiterlijk.

Heb jij al eens een oog crème of ander product gebruikt die alle claims waarmaakte?

Annette

 

11 thoughts on “dr. brandt – Needles no more

 1. Ik zie zeker een verschil, was erg benieuwd naar deze ‘botox vervanger’. Oogcrèmes gebruik ik eigenlijk nooit meer, maar een merk die daadwerkelijk pigmentvlekken ‘verwijderd’ wel.

  Like

  • Ik heb gelukkig nog weinig last van pigmentvlekken. Ik had een mooie cafe-au-lait vlek op mijn voorhoofd die zodra het voorjaar werd heel erg aanwezig was. Door microdermabrasie is deze eigenlijk helemaal weggepoetst en is hij al een paar jaar weg. 🙂

   Like

 2. Ik was ook een van de gegadigden die mocht testen. Achteraf gezien had ik misschien ook een voor en na foto moeten maken. Maar voor mijn gevoel was er geen verschil merkbaar, helaas.

  Like

  • Leuk Anita, wat ik zo jammer vond is dat we al binnen een week een vragenlijstje moesten beantwoorden alsof je dan al iets over het product kan vertellen. Jammer dat zo’n duur product niet de kans kreeg om even uitgebreid getest te worden. Mijn eerste indruk was ook niet al te best maar na een paar weken vond ik het toch wel goed.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s