Shiseido Oogpads

Een tijd terug schreef ik over de oogcrème van Shiseido. Toen ik deze oogcreme ontving (met een win actie) kreeg ik er ook twee verpakkingen van de oogpads bij. Deze lagen dus al een behoorlijke tijd te wachten op een review. Hoog tijd dus.

IMG_0780     IMG_0781

Wat zegt Shiseido zelf over deze oogpads:

Snelwerkende, geconcentreerde pads voor onder het oog, die er direct voor zorgen dat rimpels en donkere kringen veel minder zichtbaar zijn. Ideaal vormgegeven voor een perfect gericht dosering van speciale hydraterende, vitaliserende en verzorgende ingrediënten. Minimaliseert ongelijkmatige huidstructuur, fijne lijntjes en kraaienpootjes.

Tip: Kan vanwege z`n uitzonderlijke egaliserende eigenschappen ook rond de lippen worden gebruikt.Dermatologisch getest. Oftalmologisch getest.

Nu weet ik niet hoe het met jullie kennis van de Nederlandse taal zit maar Oftalmologisch had ik dus nog nooit van gehoord. Dat moest ik dus even opzoeken en betekend betrekking hebbend op de oogheelkunde. ..

IMG_0782        IMG_1472

De oogpads zijn hygiënisch per paar verpakt. Bij het openen van de verpakking komt er wel een enorme alcohol lucht vrij. Daar wordt ik zelf niet echt blij van als het om mijn ogen gaat maar hey! Alles voor de blog nietwaar 🙂

Daar gaan we dan opplakken en afwachten. Volgens de verpakking ongeveer een kwartiertje. Verder lees ik op de verpakking dat je ze zo’n 2 a 3x per week zou moeten gebruiken. Dat wordt wel een heel duur grapje moet ik zeggen. Ze kosten namelijk EUR 50,- voor 12 zakjes. Dat heb ik er niet voor over.

IMG_1474

Na een kwartiertje haal ik de oogpads weg en hoop ik dat er een wonder is gebeurd en mijn donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Ik test ze ook heel handig op de vrijdagavond (vandaar mijn vermoeide blik) na een week werken. Maar helaas, ik zie geen verschil. Lekker dus om jezelf even mee te verwennen en de retinol doet ongetwijfeld goed zijn werk maar verschil zie ik niet.

IMG_1476        IMG_1478

Op de site lees ik trouwens dat de pads met de brede kant aan de buitenkant aangebracht moeten worden. Ik heb ze dus verkeerd om geplakt 🙂 hahaha. Ik neem aan dat het effect hetzelfde blijft maar ik zal de volgende verpakking juist gebruiken en mocht het resultaat dan significant anders zijn laat ik dat uiteraard weten.

Gebruik jij wel eens een oogmasker/pads?

Annette

 

 

6 thoughts on “Shiseido Oogpads

  1. Het is maar goed dat je ze gewonnen hebt… denk dat theezakjes of komkommerschijfjes beter werken, zeker als je naar de prijs kijkt… hihi… wel grappig. Ik zou ze ook verkeerd opplakken 😉

    Like

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s