Sample Saturday

Ultimune Power Infusing Concentrate

Deze sample komt uit de adventskalender. Ik vind Shiseido een erg mooi merk maar eigenlijk niet echt betaalbaar. Wel leuk dus dat ik weer eens een zalig product van dit merk kon uitproberen.

Welk merk?

Het Japanse Shiseido bestaat dus gewoon al sinds 1872 – wow dat is een behoorlijk poosje 😊. Dit lees ik online; Sinds Yushin Fukuhara Shiseido oprichtte in 1872, hanteren we de J-beauty filosofie dat uiterlijke schoonheid gepaard gaat met innerlijk welzijn. De dualiteit van de westerse cultuur en de Aziatische tradities en vooruitstrevende technologie leggen de basis van ’s werelds grootste specialisten in skincare en cosmetics.

Wat is het?

Het is een anti-aging serum – voor dat hele anti-aging moeten ze toch eens een andere term gaan verzinnen vinden jullie ook niet? Ouder worden hoort er nu eenmaal bij en door het smeren van producten zijn we niet anti-aging maar mee pro-age 😊. Dit serum kun je zowel overdag als in de avond gebruiken. Ik koos voor overdag en dit lees ik online;

Het serum heeft een krachtige innovatieve, tweevoudige anti-agingtechnologie verrijkt met 8 plantaardige werkstoffen. Activeert de huideigen verdedigingsmechanismen – Stimuleert de levenscyclus van de huid, voor een huid in optimale conditie. – Hydrateert en beschermt de huid tegen invloeden van stress, natuurlijke veroudering en vervuiling. – Optimaliseert het herstellend vermogen van de huid.

Het Ultimune Serum maakt gebruik van ImuGenerationRED, een innovatieve technologie met tweevoudig anti-agingeffect op de weerstand en de doorbloeding van de huid: – Boost het functioneren van immuniteitscellen, voor een goede weerstand van de huid – Boost de doorbloeding, voor een gezonde en goed doorbloede huid.

Wat vind ik ervan?

Zalig, de geur, de textuur en hoe het aanvoelt op mijn huid. Ik breng het dus in de ochtend aan op een schone huid en daarna nog een klein beetje dagcrème erover, echt minimaal want het serum vind ik al lekker voedend van zichzelf. Omdat ze het over doorbloeding hebben had ik wellicht wel een prikkeltje of iets verwacht maar daar merk ik niets van. Jammer dat het flesje nu leeg is, dat wel 😊

Waar te koop en wat kost het?

Tsja ik zei het in de aanhef al, voor dit merk heb je wel een behoorlijke portemonnee nodig helaas. 30ml van dit serum kost maar liefst 82 euro. Wel zie ik -wederom- dat het bij de parfumwinkel.nl een stuk voordeliger is met maar 65 euro. Het loont dus wel even om te googlen mocht je overwegen dit product eens te proberen. Ik heb onlangs bij parfumwinkel.nl geshopt en dat ging helemaal prima en ook nog een leuke sample erbij 😉.

Op mijn blog schreef ik eerder over shiseido

Een 24-uurs oogcreme – klik hier

Een sample Saturday met een anti rimpel crème – klik hier

Shiseido oogpads – klik hier

Dit serum was heerlijk maar helaas echt boven mijn budget. Heb jij wel eens iets van shiseido geprobeerd?

Annette

5 thoughts on “Sample Saturday

  1. Oh heerlijk Shiseido maar wat je zegt niet echt betaalbaar:-) Wel eens gebruikt maar nooit echt gekocht. Had ooit een (klein) tubetje hydrating cream ook zalig maar een 50 ml. rond de Euro 100,00. Maar het gaf een heerlijk luxe gevoel. Fijn weekend! (Ik zag hier gisteren buiten een poes lopen die bijna een exacte kopie van Skoet was ze kwam onmiddellijk naar mij toe misschien hebben katten toch meer dan 7 levens.

    Geliked door 1 persoon

  2. Prachtig merk! Wat zou ik graag al hun mooie producten in mijn badkamer willen zetten, lijkt mij het toppunt van “Zen”. Jammer dat deze merken niks met bloggers doen, net zoals waarschijnlijk Elemis. Ik zou mij dan direct willen aansluiten bij dat PR bureau. Maar ik denk dat Shiseido al decennia zijn vaste publiek heeft en gewoon goed loopt.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Shiseido | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s