Healthy drinks – Sapjes van 100%

Regelmatig maken wij thuis heerlijke smoothies. Maar oh boy, wat is het toch veel werk omdat je soms best lang aan het fruit snijden bent en vervolgens slok, slok iedereen drinkt zijn glas leeg. Lekker dan, ben je 20 minuten bezig geweest, haha.

IMG_1182 Dus toen ik onlangs bij de Action liep en deze pakken zag staan van het merk 100% dacht ik meteen, meenemen! De pakken of pakjes net hoe je het wilt bekijken, bevatten 500ml puur sap en zijn zoals het merk beloofd zonder kunstmatige smaak- kleur- en zoetstoffen. Ook zitten er geen conserveringsmiddelen in. De sappen zijn ook nog eens glutenvrij en dat is denk ik goed nieuws voor steeds meer mensen die met een dergelijke allergie kampen.

IMG_1184      IMG_1183      IMG_1185

Ik nam zoals gezegd twee verschillende smaken mee. De ‘groene’ofwel The Green Mile en een oranje variant de Carribean Queen.

In The Green Mile zit het volgende;

50% appel – 35% peer – 13% kiwi – 1% limoen

De overige 1% bestaat uit Spinazie, mun t en brandnetel (ofwel Naughty Nettle)

Als je van appelsap houd vind je deze variant denk ik erg lekker. Ik vind hem persoonlijk iets te ‘appelig’ en licht zurig, wel lekker fris maar aangezien ik geen appelsap liefhebber ben niet mijn favoriet.

Nee dan de oranje variant. Hierin vind je:

51% Ananas – 21% Druif – 21% Sinaasappels – 4% Mango – 2% Banaan – 1% Passievrucht en een vleugje Gember.

Dit is best een ‘pittig’ sapje. Ik moest de eerste slokjes even wennen maar het ging me steeds beter smaken. Ik houd sowieso meer van gele vruchten dan van appels of rood fruit. Ananas voert wel de boventoon bij deze smaak maar ik denk dat de ‘bite’ van de gember komt al heeft passievrucht ook wel een kick natuurlijk.

IMG_1186

Ik kocht deze twee varianten bij de Action voor een paar dubbeltjes per pak. Volgens de site van http://100pjuice.com/ is 100% verkrijgbaar bij supermarkten, gezondheidswinkels, coffee-corners en benzinestations. Er zijn ook meerdere varianten te verkrijgen. Bij de Action hadden ze ook nog een rode variant. Die ga ik denk ik de volgende keer ook proberen.

Heerlijke sapjes en zoveel makkelijker dan alles zelf schillen, snijden en blenden. Dus voor de afwisseling goed te doen. Al gaat er niets boven een verse smoothie natuurlijk. Dat is toch wel het allerlekkerst. Fijn product en ook nog eens gezond.

Drink jij graag gezonde sapjes en/of smoothies?

Annette

3 thoughts on “Healthy drinks – Sapjes van 100%

  1. Ik vind deze sapjes erg lekker! Hoewel ik wel moet zeggen dat ik deze smaakjes nog niet geprobeerd hebt. Ik ben erg benieuwd naar de oranje!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s