Sample Saturday

Shiseido – Wrinkle smoothing cream

Shiseido is niet een merk dat voor iedereen betaalbaar is. Ik vind het zelf net een beetje aan de dure kant allemaal maar wat is het zalig. Al eerder kon je op mijn blog een volledige review lezen over de oogcrème (lees hier) en heb ik ook al eens oogpads gehad. Nu had ik een sample van een 24-uurs anti-rimpel crème. Deze ging mee op businesstrip en kon ik dus heerlijk uitproberen.

Shiseido wrinkle smoothing cream

Welk merk?

Shiseido betekent in Japanse ideogrammen “Het Huis dat toegevoegde waarde geeft aan de kwaliteit van het leven” en draagt deze naam sinds 1872. Shiseido is een pionier sinds het begin van de 19de eeuw en komt voort uit een samensmelting van oosterse tradities en filosofie en westerse technologie en wetenschap. Door steeds innovatief te zijn is Shiseido de verwezenlijking van het Japanse ideaal dat erin gelooft dat ware schoonheid in harmonie moet zijn tussen lichaam en geest. Het lichaam ziet er uit hoe de geest zich voelt. De geschiedenis van Shiseido illustreert het concept waarbij de zoektocht naar welzijn begint bij innovatie.

Wat is het?

Maak de sensoren van je huid wakker. Vernieuw de innerlijke vitaliteit. Focus op de neurowetenschappen van de zintuigen van je huid. De responsieve kracht van je huid kan afnemen en kan ook worden aangetast door schadelijke invloeden van buitenaf. Met deze rijke, fluweelzachte crème stuurt ReNeura TechnologyTM* interne sensorische signalen om de huid optimaal te laten reageren op de anti-verouderende werking van huidverzorging. Het zorgt voor een zichtbare vermindering van rimpels en lijntjes en een diepgaande hydratering voor een jeugdig en stralend uiterlijk.

Kalmerende groene bloemige geur. Droge tot zeer droge huid

Shiseido wrinkle smooting cream

Wat vond ik ervan?

Zalig, ik kan er niets anders van maken. De geur is heel subtiel – pluspunt wat mij betreft. Hij smeert makkelijk en wordt nog makkelijker door mijn huid opgenomen. Deed het prima onder mijn make-up ook. Smaakt absoluut naar meer en hier zou ik met liefde een hele pot van opsmeren.

Shiseido wrinkle smooting cream

Waar te koop en wat kost het?

Bij De Bijenkorf, ICI Paris XL en de Douglas ook online goed te verkrijgen. Ze hebben werkelijk prachtige producten maar niet goedkoop. Voor een pot(je) van deze crème betaal je rond de EUR 70,-. Wellicht als ze eens een mooie kortingsactie hebben bij de Douglas of ICI toch eens halen. Echt een aanrader als je zowel een beetje luxe-poes bent als fijne ingrediënten wilt.

Annette

 

9 thoughts on “Sample Saturday

 1. Klinkt heerlijk maar ik zou ook eerst een sample willen proberen. Ondanks mijn zeer vochtarme huid heb ik toch snel dat crémes zoals deze gaan “rullen”. Toch ook meer een fan van pompjes.
  Fijne Paasdagen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Klinkt zalig, wat is het jammer dat Shiseido “niks met bloggers doet” (althans, dat denk ik) …”Wij” hebben het de laatste tijd over Korean Beauty maar eigenlijk bestaat Shiseido al tig jaar natuurlijk..En gek genoeg hoor je zo weinig over dit prachtige merk, zo jammer. Ik zou daar best veel meer over willen weten!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja een erg goed/ fijn product. Ik gebruik het sinds afgelopen Donderdag en merk vandaag werkelijk resultaat! Ik gebruik het op mijn oogplooi en rondom mijn ogen als ook rond mijn mond. Rimpels zijn praktisch weg en mijn huid voelt energiek, strak en zacht. Prijzig maar het is het waard. Ik ben 61 jaar en heb zowiezo bijna geen rimpels maar die ik heb zijn praktisch weg…

  Geliked door 1 persoon

  • Wat fijn om te horen Cynthia. Ik vond het ook verbazend goed voor een crème. Vaak werkt een crème alleen aan de oppervlakte en zie je niet zo snel resultaat maar dit is een ware uitzondering! Geniet van je product 👍😘

   Like

 4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s