Ooglook – Party Purple (e.l.f.)

Bij mijn bestelling van e.l.f. kocht ik ook dit leuke paarse oogschaduwdoosje.  De kleur is Party Purple en ik betaalde er  EUR 2,50 voor.

IMG_1213                   IMG_1297

Ik houd erg van paars in mijn ooglook en na de nude-tinten is het mijn go-to kleur. De swatches zagen er al veelbelovend uit. De oogschaduw kruimelt wel een beetje zoals je kunt zien na het swatchen maar als je je oogschaduw kwastje goed aftikt heb je hier verder geen last van. Het kwastje dat bij het doosje komt gebruik ik alleen voor de swatches want verder kun je daar niet veel mee.

IMG_1298                   IMG_1345

Ik maakte de ooglook met de 3 lichtste kleuren en liet de donkerste kleur voor wat het was. Op mijn bewegend ooglid deed ik de lichtste kleur. De tweede kleur ging in mijn ooghoek en de donkere kleur in de crease.

Van make-up studio heb ik een donkerpaarse liquid eyeliner die de look mooi completeerde.  Onder mijn oog het paarse oogpotloodje van Catrice en als afsluiter nog twee laagjes mascara.

IMG_1439                IMG_1335

Voila! Ik ben zeer tevreden met dit oogschaduw doosje en zal hem veel gaan gebruiken. Ik mijn video zei ik al dat het palette erg lijkt op de doosjes van Wet ’n Wild maar die heb ik zelf niet. Ik kan het daar dus niet mee vergelijken.

De oogschaduw blijft prima de hele dag op zijn plek en verdwijnt pas als ik hem te lijf ga met mijn Garnier Micellaire water :).

IMG_1337

Het jij ook oogschaduw van e.l.f. en wat vind je ervan?

Annette

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s