Weekoverzicht

Weekoverzicht 09 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Mijn moeder was jarig, ik wisselde geld voor de vakantie en ging nogmaals de strijd aan met de rouwvliegjes. Lees je mee?

Werk

Deze week voor het eerst 2 dagen thuis en 2 dagen op kantoor gewerkt. Het is even wennen en een nieuw ritme zoeken maar het werkte verder natuurlijk prima. Ik had wat oriënterende ‘sollicitaties’ maar er sprong niets uit en het ging niet door vanwege het salaris of omdat men niet wilde dat er 4 dagen werd gewerkt. Maar goed ik ben de zoektocht net gestart dus na mijn vakantie weer een tandje erbij.

Outfitjes

Ik ben dus ook vergeten van de ‘thuis’ dagen foto’s te maken, nu moet ik zeggen dat dat meestal wel een lekkere dikke trui en jeans is. Naar kantoor droeg ik het batikvestje en de donderdag het vestje dat ik onlangs bij de Wibra kocht.

Gegeten

Qua eten had ik een lekkere spinazieschotel, een heerlijke rijstmaaltijd met varkenshaasje en sate en goulash wat ook lekker was. Ik had voor de donderdag vergeten een maaltijd uit mijn vriezer te halen maar gelukkig werden de nieuwe maaltijden tussen 5 en 6 bezorgd dus kon hij zo vanuit de bezorgdoos, de magnetron en mijn mond in 😊. Ik ga binnenkort ook eens wat maaltijden van Freasy proberen kijken of die ook lekker zijn. Die van uitgekookt.nl smaken me in elk geval prima elke week.

Rouwvliegjes

Na de ‘plakkers’ die ik een paar weken terug bij insectheroes bestelde ging er nu een tandje bij. Ik raakte ze toch niet helemaal kwijt ondanks dat de plakblaadjes wel vol met vliegjes zaten. Ik moest dus echt aaltjes kopen die met de gieter op de aarde worden geschonken zodat deze de ‘eitjes’ van de vliegjes kunnen oppeuzelen. Het zal mij benieuwen of dat werkt. Wel een ‘vies’ idee die aaltjes en ze zien er ook echt uit als aaltjes (niet met het blote oog te zien maar bij de verpakking zat een vergroting, brrr). Nu even afwachten en hopen dat ik er dan echt vanaf ben.

Gaatje

Ik had gehoopt met mijn sokken tot het einde van de winter te kunnen doen haha maar helaas deze week piepte mijn teen door de sok en is deze echt versleten. Aangezien ik echt meer paar heb die bijna versleten zijn kocht ik bij de Primark toch maar even een nieuw bundeltje. Voor sneaker/enkelsokjes vind ik het toch echt net te koud nog.

Ortho

Maandag beet ik een stukje van mijn spalkje stuk – gelijk even de Ortho gebeld en dinsdag mocht ik al langskomen. Fijn als dat altijd zo snel kan. Er zat een heel scherp haaltje aan (de lijm was er dus een stukje vanaf) en binnen 5 minuten stond ik weer buiten. Gefixt dus dat was lekker snel. Nieuw dotje lijm erop en ik kon weer gaan.

Geld wisselen

Vrijdag ging ik bij het GWK langs. Ik had alvast voor de vakantie van mij en W. Egyptische ponden besteld en die lagen klaar. Een dik pak met ‘vieze briefjes’ brrrr hahaha snel uitgeven maar 😉 Aankomende vrijdag vertrekken we en het weer ziet er heerlijk zonnig uit. Even lekker een weekje in de chill modus.

Vaas

Ik ging bij de Wibra langs omdat ik bij Jel.nl (leuke account om te volgen op instagram) leuke kleding zag. Vond het in de winkel qua stof toch tegenvallen dus niets gekocht. Wel deze vaas meegenomen. Hoe leuk is die. Ik houd van glazen vazen en heb er een hele berg maar niet in deze kleur en met zo’n leuke toet erop.

Weekend

Van het weekend heb ik geen foto’s. Alleen de ‘bloemetjes’ zoals elke week 😊 Mijn moeder vierde haar verjaardag dus daar waren we zaterdagmiddag en zondag even een rondje Bataviastad gedaan met W. Hij zocht een spijkerjasje en daar zijn we voor geslaagd.

Volgende week dus geen weekoverzichtje want dan ben ik even lekker met vakantie! Ik zal proberen de week erop wel wat te plaatsen maar ik kom zaterdag laat terug dus even kijken of dat gaat lukken om dat zondag gelijk klaar te zetten.

Hoe was jouw week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Nog gefeliciteerd met je moeder!
  Ik dacht even dat het iets van thee was maar dat had ik heel verkeerd gezien haha! Jakkes, beestjes… Wij hadden heel veel last van motten in de kast waar bleom, rijst etc. stond. Alles nagekeken en ze zaten (van die maden, heel klein) ook tussen de deksels van onze bewaardozen. Dus ze komen daar zelfs tussen. Zo een vies klusje. Ook zaten ze in chocolade, en gelukkig heeft Tom goede ogen anders had ik het niet eens gezien. Wij denken dat ze gewoon al in de winkel in een verpakking zitten en voor je het weet heb je een plaag. Dus heel veel weg moeten gooien. Laatst zag Tom weer een paar, die zaten te paren…
  Ik ga de Wibra ook volgen, dank voor de tip. Tegenwoordig is hier een nieuw winkelcentrum met een Aldi, Jumbo, Kruidvat, Wibra, Pets Place etc. dus hoeven we niet helemaal door de stad.
  Alvast een fijne vakantie!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi Annette,
  Zijn je afvoeren in orde , van bijvoorbeeld de wasbak of eventueel van een bad?
  Wij hadden er ook last van en bij inspectie bleek de afvoerpijp van de inbouw wasbak lek , daar komen ze vaak op af.
  Na reparatie was het verholpen, gelukkig.
  Succes in ieder geval en fijne vakantie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd met je moeder!
  Ik was van de week naar de Wibra hier voor de vaas n.a.v. een ander bericht van jou: maar ze hadden m helaas niet. Van het weekeinde ben ik in Groningen, ga ik daar kijken.
  Fijne vakantie! Geniet ervan!

  Geliked door 1 persoon

 4. Gefeliciteerd nog met je moeder. En vervelend van die vliegjes, bah… hopelijk ben je er snel vanaf. En heerlijk vooruitzicht, vakantie, en zon en warmte. Alvast veel plezier en geniet er lekker van!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s