Winweek 1

Winweek 1

Omdat mijn blog eerder dit jaar 5 jaar bestond geef ik de komende 2 weken leuke beauty kadootjes weg. Daar hoef je helemaal niets voor te doen. Nou ja, mij je adres toesturen zodat ik het kadootje naar je op kan sturen. Simpeler kon ik het niet maken. Kijk snel naar de video wat je graag wilt winnen en stuur mij je naan + adres en eventuele voorkeur toe. Over 2 weken komt het pakketje dan hopelijk naar je toe. Iedereen in Nederland + België mag meedoen, ook vrienden, bekenden en familie. Het is mijn manier om jullie te bedanken voor jullie steun. Veel plezier!

Naam + adres stuur je naar: annagesgracefully@gmail.com

Annette

12 thoughts on “Winweek 1

 1. Goedemorgen Annette,
  Wat een leuke actie!
  Graag waag ik een poging en zou helemaal blij zijn met het wenkbrauw palette.
  Mijn adres is spuizicht 51, 3261kk oud beijerland.
  Groetjes van ria van dijkhuizen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s