Sample Saturday

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Wat een idioot lange naam voor een product haha, het lijkt wel of het steeds gekker wordt. Ze kunnen toch wel gewoon Hydraterend serum zeggen? Anyway, het is tijd voor de Sample Saturday en ik probeerde deze voor je uit.

Clinique Moisture Surge

Wat voor product is het?

Een serum dus, met lekker Hyaluronzuur erin. Dit zegt Clinique zelf over het product:

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate geeft een shot vocht om het waterreservoir van de huid te helpen aanvullen met een vochtboost van 179% die 24 uur lang met 65 % aanhoudt.

Nou, nou dat is me nogal niet wat, heel benieuwd hoe ze die 179% hebben vastgelegd en onderzocht?! Dikke onzin natuurlijk laten we wel wezen maar ze hebben mijn aandacht, dat dan wel weer. Met hyaluronzuur moet je trouwens wel oppassen want het onttrekt vocht aan zijn omgeving (waardoor je een beetje plumping effect krijgt en je er lekker ‘vol’ uitziet) maar in een vochtarme omgeving kan hij het vocht dus niet onttrekken en 3x raden wat er dan gebeurd (zuig even je wangen naar binnen, ja van dattum dus) 🙂 .

Voordelen:

  • U krijgt de intense hydratatie van een rijke vochtverzorging in een verslavende, ultralichtgewicht water-gel textuur die helpt de huid direct voller, gladder en soepeler te doen ogen.
  • Waterbindende stoffen sealen het vocht in de huid en versterken de natuurlijke huidbarrière die zo beter bestand is tegen vijanden van buitenaf en uit het milieu, om zo de tekenen van veroudering te vertragen.

Gebruik:

Breng de Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate twee keer per dag aan op het schone gezicht. 2-3 maal pompen en gelijkmatig verdelen over het gezicht na je 3-Stappen op maat. Vervolgen met je moisturizer en indien nodig zonbescherming.

Welk merk betreft het?

Clinique

Clinique Moisture Surge

Wat is de eerste indruk:

Ik vind het een lekker serum hij voelt goed aan, klein beetje plakkerig maar voor een serum vind ik dat geen probleem dan blijft mijn crème en foundation goed zitten zeg ik altijd maar. Het zakje is natuurlijk te klein om er verder iets nuttigs over te zeggen.

Clinique Moisture Surge

Kopen of niet kopen?

Ja hoor, deze zou ik best een full size willen aanschaffen. Ik zie deze voor rond de EUR 25,- online te koop staan en dat lijkt me een prima prijs. Wel vind ik het vreemd dat ik niet goed de ingrediënten kan vinden maar op Beautypedia staan ze beschreven. Geen gekke dingen maar dat had ik ook niet verwacht van een merk als Clinique.

Heb jij deze al eens geprobeerd?

Annette

 

16 thoughts on “Sample Saturday

  1. Dit serum ken ik niet, maar ik heb wel de creme uit de Moisture surge lijn gebruikt, die sloot goed aan op mijn wensen en die vond ik dan ook fijn in gebruik. Het masker heb ik toen trouwens ook gehad maar die vond ik dan weer niet bijzonder.

    Geliked door 1 persoon

  2. Eigenlijk is het best een vreemd fenomeen dat een crème vocht aan de lucht onttrekt. Soms denk ik wel eens dat je misschien dan in een stoomcabine moet gaan zitten met zo een crème ;). Maar al met al, deze van Clinique met de lange, lange naam klinkt ook weer super.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s