Opgemaakt

Beauty empties september 2022

Tijd om weer een rondje langs mijn opgemaakte producten te doen voordat ze in de prullenbak, recyclebak of papierbak verdwijnen. Er zaten weer een paar toppers tussen maar ook een paar producten waar ik helemaal niets mee had of gewoon niet tevreden over was. Kijk je mee?

Annette

Revitaltrax – klik hier

Clarins beauty flash balm – klik hier

Philip Kingsley elastizicer – klik hier

4 thoughts on “Opgemaakt

  1. Leuk weer fijne tip van die scheermesjes ik zal volgende keer eens kijken wanneer we in Duitsland zijn. Ed wast zich nog steeds graag met zeep dus voor hem koop ik nu altijd zo’n bodybar van Marcel’s Green soap voordeel voor mij is dat de voegen minder snel oranje worden en echt lekkere zeep is er bijna niet meer. Koop tegenwoordig magnesium bij de Action al een paar maanden en werkt prima is 200 i.p.v. 400 maar ik neem er ’s morgens en ’s avonds eentje. Ik had een sample van Estée Lauder (revatalizing supreme bright). Ik kocht zo’n toilettasje waarin je 5 samples mag doen (max. 2 per product) echt zalig, zalig dit maar een full size kost Euro 107,00….misschien een tip als je daar eens naartoe gaat. Fijne woensdag!
    Zag overigens gisteren dat ze bij de Lidl ook supplementen hebben maar (nog) niet naar gekeken.

    Geliked door 1 persoon

  2. Weer genoeg opgemaakt zie ik! Als het goed is heb ik binnenkort iets van REN, ik ben benieuwd hoe dat ruikt. En een goede tip, die scheermesjes. Ik heb meestal die van de LIDL maar ik heb het idee dat ze wat botter zijn dan eerst…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s