Clarins

Clarins – Beauty Flash Balm

Een artikel dat echt hoognodig een plekje op de blog moest krijgen. Ik kocht dit product namelijk in Praag bij de Sephora en daar was ik toch echt alweer wat jaartjes geleden. Hoog tijd dus om het artikel alsnog te plaatsen. Ik kocht een tube (15ml) van de Beauty Flash Balm van Clarins. Het product was mij totaal niet bekend maar omdat ik wat andere samples van Clarins aan het gebruiken was had het merk wel mijn aandacht.

Over het product:

De Beauty Flash Balm blijkt dus 1 van hun toppers te zijn en vandaag vertel ik je mijn ervaringen. Wat zegt Clarins zelf over hun product?

De Beauty Flash Balm van Clarins geeft uw huid een energieboost. Deze crème vervaagt tekenen van vermoeidheid, maakt de huid glad en zorgt voor een frisse teint.

De Beauty Flash Balm van Clarins kan op 2 manieren gebruikt worden:

Na uw dagcrème voor een directe ‘Beauty Flash’ of als kalmerend masker.

Hier wordt dus over 2 manieren gesproken maar als ik even mr. Google erbij pak zie ik op (met name buitenlandse sites) dat men het over 3 mogelijkheden heeft namelijk ook als ‘primer’ dus direct op een schone huid aangebracht zonder eerst een crème te gebruiken.

Dat heb ik als eerste geprobeerd maar daar is hij voor mij te weinig verzorgend voor. Als je een jonge huid hebt denk ik dat het inderdaad prima kan want hij is wel verzorgend maar net niet genoeg voor mijn rijpere huid. Wel vind ik echt dat hij een mooie glans geeft aan de huid zonder dat deze ‘glimmend’ wordt. Op make-up loze (zon)dagen een prima product om er toch fris en fruitig bij te lopen.

Als je hem als ‘tussen’ product gebruikt dus na je crème en voor je foundation zorgt hij voor een mooie dewy-finish van je foundation. Ik houd ervan. Voor mij geen matte gezichtshuid maar lekker fris en stralend. Vooral op je jukbeenderen is het effect mooi. Hij houdt je foundation ook wat langer mooi dan zonder gebruik van het product.

Dit product heeft ook een beetje dat ‘straktrekkende’ gevoel (zonder dat je huid ‘trekkerig’ wordt – volgen jullie me nog? Haha) je moet het een beetje ervaren maar fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de boel plummed een beetje (voller gezicht).

Gebruik

Je hebt echt maar een klein beetje nodig (erwtje) om een mooi resultaat te krijgen. Je neemt een klein beetje op je vingertoppen verdeelt dit even en drukt het dan op je gezicht, je smeert hem dus niet als een crème maar drukt hem echt in je huid. Je kunt dus als je wilt hem ook alleen plaatselijk aanbrengen (ik sla bijvoorbeeld mijn neus over).

Je kunt hem dus ook als een masker aanbrengen dan doe je een dikkere laag aanbrengen op een schoon gezicht en laat dit 10 tot 15 minuten zitten, daarna afspoelen met lauwwarm water en een lekker crème gebruiken.

Ik geef de voorkeur aan het gebruik onder de foundation omdat ik het effect gewoon heel mooi vind. Ik snap waarom dit een bestseller product is van Clarins. Een grote tube met een inhoud van 50ml kost rond de EUR 32,-. Dat lijkt een flinke prijs maar je doet er heel lang mee. Wil je hem eerst proberen kijk dan of je net als ik een luxe sample kunt krijgen. De tube die ik kocht bij Sephora bevat 15ml en daar doe je echt wel een paar weken mee. Ik gebruik hem niet elke dag maar op de dagen dat ik net een beetje meer ‘oemph’ kan gebruiken is dit een fijn product.

Ben jij bekend met dit product van Clarins?

Annette

9 thoughts on “Clarins

  1. Nee maar de tekening kwam mij bekend voor en ik keek zojuist in mijn tasje met samples en daar zit een sample in van dit product. Ben na je review erg nieuwsgierig klinkt als een heel fijn product. Ga het van de week proberen. Verder ken ik het merk niet zo goed. Fijn weekend vast (heb een portie zon voor morgen besteld:-)…

    Geliked door 1 persoon

  2. Clarins vind ik een fijn merk. Er zit in Maas Mechelen een Outlet winkel van Clarins en daar heb ik eea ontdekt voor een leuke prijs. Is de moeite waard als je een keer in de buurt daar bent.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s