Weekoverzicht

Weekoverzicht #198

Benauwd weekje, hoofdpijn had ik ervan dus ik vind het niet zo heel erg dat de grote hitte weer opgehoepeld is. Ja ja ik weet het we hebben altijd wat over het weer te melden 😊 ik ben echt wel een zomer liefhebber maar dan wel graag als ik vrij ben en zwembad etc in de buurt heb.

Werken

Volle werkweek, net als veel bedrijven zijn wij met smart op zoek naar goede medewerkers. Het is echt zoeken naar een speld in een hooiberg en alle zeilen bij. Het kost een enorme berg tijd en energie maar hopelijk gaat het wel iets opleveren. Mensen die een leuke baan zoeken? Meld je bij mij 😉

Hello Fresh

Ook deze week hadden we een box van Hello Fresh, voorlopig weer even de komende 2 weken in elk geval niet, dan wellicht 1 en dan ben ik met vakantie. Wow wat komt het lekker snel eraan. We aten op maandag Panzanella met een saucijs, op dinsdag noedels en op woensdag een pasta gerecht. Prima in orde alle drie de gerechten.

Projectje

Voor een familie projectje moest ik op de vliering zijn en foto’s zoeken. Niet gevonden wat ik zocht haha maar kwam wel deze te schattige baby foto’s van Skoet tegen. Bijna 20 jaar geleden dus, ik mis haar. Ik had ook nog niets gehoord van haar as maar na een belletje bleek het bij de dierenarts te staan dus heb ik haar opgehaald en is ze nu lekker thuis.

Outfits

Het was lekker weer dus vooral T-shirts gedragen deze week. Gecombineerd met een geprinte broek (die eerste heb ik echt al 10 jaar ofzo, wordt wel nu beetje flets maar zit heerlijk. De bloemetjesbroek van de Primark – die ik een paar weken geleden in de sale kocht voor 5,- zit zalig (lekker hoog in de taille en heeft veel stretch). Het ‘boze mickey’ shirt heb ik ook alweer een paar jaar (is van Nikkie) en kon ik mooi combineren met het rode vestje.

Weekend

Vrijdag was ik vroeg wakker en besloot ik gelijk het huis maar te soppen en te dweilen was dat maar vast gedaan. Vervolgens wilde ik even naar het dorp en moest ik tanken. Wat er aan de hand was weet ik niet maar ik vertrok om 09:15 en om 10:10 had ik dan wel getankt maar was ik helemaal nergens. Het stond helemaal vast in heel Hilversum ☹. In de avond at ik lekker een snack en nam ik een bubbletea, blijft een lekker dorstlessend drankje.

Ik deed heel weinig het weekend. Kocht wel even nieuwe verse bloemen natuurlijk. Deze week geen pioenen meegenomen maar wel weer freesia’s en alstromeria’s. De freesia’s van vorige week stonden zalig te geuren en de pioenen waren ook mooi uitgekomen.

Zondag was ik aan de wandel en heb ik heerlijk met een boek in de tuin gezeten. Ik heb nu de volledige koffietrilogie uitgelezen echt wel een leuke afwisseling van de thrillers. Ik ben nu wel weer in een spannende thriller bezig. Blijft toch een heerlijke ontspanning. Wel netjes ook mijn work-outs gedaan deze week al was het erg warm.

Komende week een kort weekje met de Hemelvaart op donderdag dus maar 3 daagjes werken. Heerlijk vooruitzicht en even kijken of ik dan wat leuks kan gaan doen. Iemand van jullie al plannen voor de Hemelvaart?

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Was heerlijk weer inderdaad al was het de gehele week rennen en vliegen. Mijn moeder woensdag naar Nijmegen gebracht ( als je niet meer afhankelijk bent van een verpleegkundige moet je het vervoer naar een revalidatie zelf regelen) maar ze zit daar niet op haar plek volgens fysio en ergo. Teveel “jonge” mensen. We horen vanmiddag of ze naar Amstelveen kan. Intussen zijn we haar huis aan het opruimen en moet er een nieuwe wasmachine komen. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat fijn dat Skoet weer “thuis” is. Gisteren was Piet er weer vandoor! Er zat een kleine opening in het net buiten en wij denken dat ie ondersteboven (dat kan hij, hebben wij gezien) daar naartoe klimt en dan door dat gat gaat. Gelukkig was ie vanmorgen weer thuis!

  Geliked door 1 persoon

 3. De 10-jarige broek blijf ik erg leuk vinden, staat je ook goed.
  Fijn dat Skoet weer thuis is. We gaan met Hemelvaart naar kennissen in Sittard, op puppy-bezoek: ik blijf Tess heel erg missen, denk dat ik na donderdag wel de kriebels krijg om weer voor gezinsuitbreiding (lees:hond 😉) te willen gaan.
  Gisteren waren we fietsen in omgeving Hoorn-Medemblik, volgens mij komen daar de pioenrozen vandaan: overal kraampjes langs de weg met de bloemen, leuk hoor!
  Werk ze deze korte week!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja die broek is top hoop alleen dat hij niet gaat begeven binnenkort 😂 ja als ik kittens zie heb ik ook gelijk kriebels maar wil het de komende jaren echt niet. Even makkelijk en gewoon zonder nadenken of oppas regelen op vakantie of weg kunnen, even niet overal haar 😩😂 en geen kapot gekraste meubels is ook wel fijn 😻

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s