Weekoverzicht

Weekoverzicht #195

Twee dagen gewerkt en de rest van de week heerlijk vrij. Het was natuurlijk Koningsdag maar de week eindigde verdrietig met het afscheid van Skoet.

Werken

Alleen gewerkt op maandag en dinsdag, vrij gewoontjes verder maar mijn collega gaat met vakantie dus er was ook wat overdracht nodig. Komende week mag ik de urenregistratie op me gaan nemen, niet heel spannend maar best veel werk. Ben benieuwd hoe het zal gaan.

Koningsdag!

In de ochtend ging ik even naar de braderie in Bussum. Ik had goede hoop dat deze weer net als vanouds zou zijn maar hij viel me enorm tegen moet ik zeggen. Ik was er snel overheen en toen weer naar huis gegaan. Toen in de middag nog maar even op tulpenjacht geweest 😊 de meeste zullen nu wel gekopt zijn dus volgend jaar weer.

Outfits

Op maandag droeg ik een luchtige broek (Primark) met zalmkleurig tshirt en lila vest. Op dinsdag boemetjesbroek (Primark), tshirt en spijkerblousje. Met koningsdag mijn oranje vestje natuurlijk, donderdag een wit shirt met spijkerbroek. Nog steeds onwijs blij met mijn ‘oude’ jack van adidas. Dit is een designerstuk en ik ben er echt wijs mee. Krijg altijd opmerkingen over deze jas 😊 Is wel zo’n beetje het enige item dat ik van mijn adidas tijd over heb, maar dit is een blijvertje.

Skoet

Op donderdag besloot ik toch maar de dierenarts te bellen voor Skoet. Het ging echt niet, ze had al een paar keer gespuugd deze week en ook liet ze steeds beetjes urine lopen. Op vrijdagochtend gingen Timo en ik met een zwaar hart naar de dierenarts. Die bevestigde eigenlijk wat we al wisten dat ze echt wel ‘op’ was. Inslapen dus maar, gelukkig ging het heel snel. Ze wordt gecremeerd dus over een week of 2 is ze weer ‘thuis’. Nu even zoeken naar een mooi urntje voor haar. Ik ben er verdrietig van maar ben blij dat we het toch niet verder hebben gerekt voor haar. Het is goed zo.

Dagje Roermond

Op donderdag ging ik naar de Outlet in Roermond. Even bijkletsen met de ex-collega’s. Was fijn om ze weer even gezien te hebben en elkaar even te kunnen spreken. Ik was al met al toch wat ‘gek’ weggegaan bij New Balance dus zo konden we het mooi afsluiten.

Weekend

Zaterdag was ik heel vroeg wakker maar ben toch maar opgestaan, dus om 8 uur zat ik al aan mijn ontbijtje. Op de markt hoefde ik alleen even bloemen te halen. Deze week ranonkels en tulpen meegenomen. De paarse wolk van vorige week stond nog prachtig maar ging toch in de kliko op zondag toen hadden ze hun beste tijd gehad.

Ook ben ik naar de Villa Arena geweest voor een nieuwe bank. Geen betere therapie dan shoptherapie als je verdrietig bent nietwaar? 😊Uiteindelijk geslaagd voor toch een ‘strakke’ bank. Ik houd zelf van een actieve zit en er vielen daardoor toch veel banken af waar je echt zo in moet ‘hangen’ haha. Deze zit lekker stevig en goed rechtop maar toch ook een liggedeelte voor als ik in het weekend lekker onderuit wil met een boek 😉. Hij was ook nog eens op voorraad dus grote kans dat ik hem met een week ofzo al in huis heb. Uiteraard volgen er dan interieur foto’s. Ik wil wel nog wat leuke kussentjes ook scoren.

Komende week weer gewoon 4 dagen werken. Het was fijn om even een paar dagen vrij te zijn ondanks het verdriet. Hoe was jouw week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ach die lieve Skoet naar de poezenhemel. Traantjes om 06.30. Maar ze is prachtig oud geworden en heeft een fijn poezenleven gehad. Heel veel sterkte met het verlies.
  Mooie bank heb je gekocht en fijn dat je er geen maanden op hoeft te wachten.
  Ik wens je nogmaals sterkte en een mooie week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuke fleurige kleding heb je altijd.
  Mooie bank zeg!
  Verdrietig van Skoet, maar je bent een goed baasje geweest in haar leven en dat moet je ook aan het einde zijn, en dat heb je gedaan! Sterkte nogmaals! En als shoptherapie helpt 😉 lekker doen!!!!
  Wij hebben kunststof kozijnen laten plaatsen, dus hier een week van stof en ed gehad… maar goed, resultaat mag er zijn. Nu nog 5 weekjes buffelen, en dan lekker op vakantie.
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 3. Toen ik het op Instagram zag staan schoot ik toch even vol (nu weer) omdat het verlies van een huisdier zo een verdrietig iets is. Skoet leek enorm op Marie en het voelde altijd aan alsof ik Skoet ook een beetje kende. Ze heeft vast een fijn leven bij jullie gehad, anders was ze nooit zo oud geworden. Fijn dat jullie haar laten cremeren en weer thuisbrengen, ik vind het een vreselijk idee om je trouwe, lieve huisdier gewoon achter te laten bij de huisarts. Nogmaals sterkte voor de hele familie.

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je Babs het is vreemd stil huis. Was het weekend alleen en dan ben je ook echt ineens alleen heel gek is dat. Niemand om tegen te praten 😁 of te mopperen 😂 heb haar spulletjes opgeruimd ook gel zo’n lege plek in de keuken. Het zal wel wennen maar ik vind het lastig. ❤️

   Geliked door 1 persoon

 4. Het is inderdaad een grote verandering, ik weet er alles van. Op zich maakt het niet uit of je kort of lang een huisdier bij je hebt gehad, het doet altijd pijn. In het geval van Skoet, die heeft eigenlijk heel veel meegemaakt in jullie gezin, ook alle ups en downs. En jouw kinderen ook zien opgroeien. Dat schept een band. Je krijgt van een huisdier zoveel liefde en zijn zo trouw aan je. (kan je van veel mensen niet zeggen ;)) en vragen er eigenlijk weinig voor terug. Er zullen nog genoeg momenten komen dat je het gemis voelt, wij hebben het nog regelmatig over Toulouse en onze andere huisdieren die bij ons waren. En missen ze nog steeds…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s