Polaar

Polaar – Ice source moisturizing cream

Het was tijd om deze tube van Polaar aan te breken, hij lag al een tijdje in het nog te reviewen bakje. Ik heb dit product uit de beautybox en heb ook al eerder producten van dit merk gebruikt. Tot nu toe prima bevallen dus ik was benieuwd wat deze hydraterende crème zou gaan doen.

Over het merk;

In mijn eerdere review – klik hier – schreef ik nog dat het product uit Groenland komt, echter als ik nu google zie ik staan dat het een Frans merk is, hmmm….Ik lees nu namelijk dit;

De schoonheid, kracht en rijkheid van het poolgebied. Dat is waar het Franse huidverzorgingsmerk Polaar in gelooft. Met behulp van pure ingrediënten uit het arctische gebied en wetenschappelijk onderzoek wil dit merk de schoonheid van elke vrouw onthullen. Polaar formuleert efficiënte en innovatieve producten, gebaseerd op zeldzame en pure planten uit de bergen, vlaktes en oceanen van de Arctische wereld. Parabenen, alcohol en minerale oliën worden niet gebruikt in de producten.

Ach het maakt me ook niet zo heel veel uit als het maar werkt toch?

Over het product;

The Polaar Icesource Moisturizing Gel is een huidperfectionerende moisturizer met een verkoelende geltextuur. De vochtinbrengende crème zorgt voor een golf van hydratatie voor de huid, verrijkt met mineraalrijk ingekapseld gletsjerwater. Fijne matterende poeders helpen onvolmaaktheden vervagen en glimmen minder. De Icesource moisturiser is verrijkt met hydraterende bestanddelen, om een stralende teint te helpen creëren zonder overmatige glans.

Actieve Ingrediënten

Voor Polaar’s IceSource lijn, wordt gebruik gemaakt van speciale actieve ingrediënten. Te beginnen met Ingekapseld Gletsjerwater van uitzonderlijke zuiverheid wat zorgt voor zorgt voor intense hydratatie van de droge en vochtarme huid. Daarnaast bevatten de IceSource producten hyaluronzuur met hoog molecuulgewicht, een echte “waterspons” die het water in de cellen fixeert. Ten slotte wordt er gebruik gemaakt van Thalassiossira Antartica, een zeewier dat ruim 3000 meter diep wordt “geoogst” uit de krochten van de poolfjorden. Dit wonderlijke ingrediënt is rijk aan aminozuren, essentiële vetzuren en koolhydraten. Het herstelt de hydrolipidenfilm van de huid en tot 1/3 van de natuurlijke hydratatie van de huid.

Geschikt voor alle huidtypes e nook nog eens vegan. Verder is het product vrij van parabenen en minerale olie.

Mijn mening;

Topspul, echt een heerlijk verkoelende crème. Hier wordt mijn gezicht oprecht heel blij van. Mijn gezicht is de hele dag gevoed en voelt heerlijk zacht aan. De geur is echt goddelijk lekker, subtiel maar dit smeer je met veel plezier op je snuitje. Het matterende effect zie ik dan weer niet zo maar vind ik ook niet zo nodig eerlijk gezegd maar als je daar specifiek naar zoekt dan moet je wellicht eerst even een sample te pakken zien te krijgen. Je kunt een kleine tube kopen bij Lookfantastic voor € 3,95 zeker het overwegen waard.

Wil je een fullsize dan ben je wederom bij Lookfantastic het voordeligst uit met € 15,95 voor eenzelfde inhoud betaal je bij de Douglas een tientje meer en dat is toch zonde van je geld. Heerlijke crème met fijne ingredienten, denk ook zalig tijdens een warme zomer (laten we het hopen haha).

Ben jij bekend met het merk Polaar?

Annette

10 thoughts on “Polaar

  1. Fijne duidelijke review. Dit product klinkt heel fijn als een lichte moisturizer. Heb de laatste tijd zo snel last van rullende crémes. Soms moet ik alles er weer afhalen omdat een créme na een serum al te veel is. Noodgedwongen gebruik ik nu soms alleen een serum maar dan voelt mijn huid aan het einde van de dag droog en trekkerig aan. Ik ga zo’n kleine tube bestellen als het dan niet werkt is het niet zo erg. Fijne woensdag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Polaar | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s