Weekoverzicht

Weekoverzicht #193

Fijne Pasen! Ik hoop dat jullie allemaal lekker hebben kunnen genieten van een lang weekend? Ik weet dat niet iedereen dat heeft maar ik denk het merendeel wel. Ik had geen speciale plannen vooraf dus hoe mijn week verliep? Je leest het nu.

Werken

4 dagen werken โ€“ dus beetje business as usual, helaas was mijn collega ziek dus even wat schipperen met de to-do lijst maar het is allemaal prima gelukt verder. Op dinsdag ging ik de paaschocolade die ik vorige week liet zien uitdelen en men was gelukkig positief. Ik heb de variant met kers en rode peper als eerste geprobeerd die was lekker, die basilicum variant vond ik een beetje zo-zo en de koffie en mango-passievrucht waren ook heerlijk. Helemaal vegan dus goed passend bij het bedrijf.

Gegeten

Voorlopig even geen Hello Fresh boxen de komende weken, pas in Mei weer. We aten hutspot (denk voor het laatst hoor dit seizoen vind het toch echt meer winter maaltijd. Op dinsdag maakte ik kipkluifjes met gebakken aardappeltjes en appelmoes en op woensdag bloemkool (met sausje), aardappels en een schnitzel.

Outfits

Ik vond het toch nog niet zo warm als ze voorspelde en vooral ook in het begin van de week niet zo zonnig. Op maandag droeg ik het oranje vestje met witte blouse en travelstof broek. Op dinsdag lekker knallen in fuchsia met een (oud) truitje van de Zara en op woensdag de sweater van Reinders. Op donderdag had ik een donkergroen wikkelvestje aan op mijn donkere jeans. Vrijdag een haltertopje (ribstof) met wit vestje, bleek toch nog best frisjes te zijn vrijdag dus het vest werd in de loop van de ochtend toch maar een trui ๐Ÿ˜Š

Douglas aankoop

Toch nog een bestelling gedaan bij de Douglas deze week. Ik had het laatste beetje van mijn Minetan opgemaakt en ik vind dat toch wel een hele fijne gezichtsbruiner, ook hoorde ik veel goeds over deze Oskia getinte dagcreme/serum, die was bij Douglas echt een stuk goedkoper dan op andere sites dus daar besteld. De minetan was wel iets duurder dan bij andere sites maar al met al was ik toch bij Douglas het voordeligst uit. Ik kreeg ook 2 sample bij mijn bestelling (normaal mag je kiezen maar er waren er maar 2) die plankton serum had ik vorige keer ook dus die kan ik nu dubbel testen, dat is voor een sample Saturday dan wel weer iets handiger :).

Bekeuring

๐Ÿ˜ฆ Noooo, ik had een bekeuring. Mijn derde denk ik in de ruim 30 jaar dat ik mijn rijbewijs heb. Ik had er goed de smoor over in kan ik je zeggen. Vind het zo zonde van mijn geld. Had nog bezwaar gemaakt maar dat haalde niets uit dus maar gelijk betaald en weg ermee, niet meer aan denken grrrrr.

Weekend

Vrijdag ging ik op tulpenjacht met een vriend even kijken hoe de velden erbij stonden. We zagen er wel al een hoop maar de meeste (op de witte na) toch nog veelal in knop ik denk dat ze volgende week echt helemaal in volle bloei zijn. Omdat we toch aan het touren waren stopten we in Schokland. Daar even het museum bezocht en in het restaurant een heerlijke lunch genomen.

Zaterdag kocht ik op de markt wat knabbels bij de Noototheek ๐Ÿ˜‰ ook gelijk wat voor een paaspakketje voor mijn ouders meegenomen. Ik nam ranonkels mee met een groen hart, zien er echt heel apart uit dus ik ben benieuwd hoe ze er in de bloei uitzien. Zal van de week een foto nemen. De anjers van vorige week staan er echt nog mooi bij dus ook die blijven nog even staan.

In de avond ging ik met Isabelle naar de bioscoop dat was echt al weer een paar jaartjes geleden dat ik daar was, ik denk ruim voor de eerste lockdown. We gingen naar Fantastic Beasts, dit is alweer deel III en we vonden het een leuke film. Het is een beetje genre a la Harry Potter. Ook was er een voorstukje van de nieuwe Jurrasic film daar zijn we echt fan van (ook echt al 100x gezien alle delen haha) dus daar gaan we ook zeker naar toe.

Zondag ging ik op de koffie bij mijn ouders. Die staan op de camping in Ermelo dus even stukje tuffen. Op de parkeerplaats trof ik deze kip โ€“ of is het een kalkoen? Aan, gek beest liep gezellig een stukje met me op. Verder lekker in de tuin zitten lezen.

Vandaag nog heerlijk een dagje vrij, geen plannen dus geen idee of ik spontaan nog iets ga doen maar dat lezen jullie dan volgende week.

Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Staat je goed dat groene wikkelvestje! Hier nog een onafgemaakte badkamer een lekkende wc…..en alle verzorging in de keuken blijkt niet ideaal. Pallet met badkamerspullen werd woensdag pas opgehaald….de wastafel werd wel geleverd maar zonder kraangat. De rest van de week neuroloog met m’n moeder en gehoorapparaat perikelen. Gisteren met haar naar de bollenvelden geweest. In Hillegom hadden ze een soort tulpentuin waar je 7,50 moest betalen om daar foto’s te kunnen maken en de toeristen stonden in een rij van een paar honderd meter…..Bizar druk daar. Paasmenuutje in elkaar geflanst in toen huiswaarts. Leuk dat je op Schokland was daar heb ik in december die visleer looien workshop gedaan. Volgens mij is die kip/kalkoen een parelhoen. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Ah Parelhoen ๐Ÿ˜ geinig. Wat een gedoe met je badkamer ๐Ÿ˜ฉ vreselijk. Ja ik zag dat ze ook workshops gaven op Schokland wat grappig. Ik had wel van Schokland gehoord maar wist het fijne er niet van. Het is wel piepklein wat er van over is.

   Like

 2. Wat een bijzondere ranonkels! Leuk, de bios, voor ons ook heel lang geleden. Fantastic beasts, helemaal leuk en weer een Jurassic Park? Ik ben benieuwd, de special effects zullen een stuk beter zijn dan bij de eerste, hoewel die toen ook best wel goed waren. (Laatst nog gekeken naar deel 1)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s