Polaar

Eternal Snow cream

Weer zo’n zalige tube van het merk Polaar. Altijd fijn als dit merk weer eens voorbij komt want ze zijn altijd dik in orde.

Eerder schreef ik al een review over de Ice cream nu dus de snow cream 😊 meer over het merk zelf lees je dus in de vorige review: https://annagesgracefully.com/2022/04/20/polaar-2/

Wat is het?

Dit lees ik online over het product: De Polaar Eternal Snow Youthful Promise Cream is een anti-aging dagcrème die tekenen van huidveroudering tegengaat. De unieke sneeuwachtige textuur smelt bij contact direct met de huid en vormt een beschermende anti-age barrière die de celregeneratie stimuleert. Deze crème help de oorspronkelijke schoonheid van de huid te herstellen, hydrateert en verstevigt de huid intensief. Daarnaast bevordert deze Eternal Snow Cream met actieve ingrediënten van Arctische Nunatak de elasticiteit van de huid.

Fijne lijntjes en rimpels verdwijnen, roodheid en onvolkomenheden worden bestreden, laat de teint van de huid stralen, perfectioneert en geeft de huid een jeugdige gloed.

De Eternal Snow Youthful Promise Anti-Age Cream heeft een originele en innovatieve textuur: luchtig als sneeuw en smelt onmiddellijk bij contact met de huid. Met een poederachtig, zacht, fluweelachtige finish.

Met actieve ingrediënten van Arctische Nunatak, bloemen die bloeien in ijzige kou en hun eigen afweersysteem hebben ontwikkeld om intense kou en droogte te overleven. Het resultaat: een krachtig ingrediënt boordevol hydraterende en antioxiderende actieve ingrediënten die celregeneratie stimuleren en de oorspronkelijke schoonheid, elasticiteit en stevigheid van de huid weten te verbeteren.

Anti-aging dagcrème. Voor alle huidtypen, zelf voor de meest gevoelige huid.

Bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. Zonder parabenen, alcohol en minerale olie. VEGAN. Getest onder dermatologische controle. Niet getest op dieren. Geproduceerd in Frankrijk.

Mijn mening:

Echt zalig, het ruikt zalig, smeert zalig, de huid is superzacht gewoon een goed crème die je met veel plezier zult gebruiken, geloof me. Hij trekt ook goed in, fijn dat hij ook voor de gevoelige huid zo goed zal werken. Ik kan dat niet beoordelen want zelf heb ik geen gevoelige huid.

Verder is eigenlijk alles wat er over het product gezegd wordt door het merk zelf wel waar. Behalve dat je rimpels verdwijnen 😊 dat kan niet hoor, wellicht wat toonbaarder maar weg smeren dat gaat niet lukken.

Verkrijgbaarheid en prijs:

Best wel aan de prijs met rond de € 50,- maar dan heb je wel een flinke pot van 50ml. Bij Douglas te verkrijgen en voor een paar euro minder bij bijvoorbeeld Care for Skin (ik zie staan gratis verzenden dus er komen geen kosten meer bij). Zeker het overwegen waard. Mooi product weer, ik heb ervan genoten.

Heb jij een gevoelige huid en kies je daar speciale producten voor?

Annette

3 thoughts on “Polaar

 1. Gelukkig geen gevoelige huid al heb ik de laatste tijd wel wat jeukende rode plekjes in mijn gezicht. Geen idee waar dat van komt. Wat klinkt deze crème goed, die poederachtige finish! De tube ziet er niet luxueus uit maar zo zie me maar weer, het zegt niks over de inhoud. (kan maar niet op de uitdrukking komen, iets met don’t judge…. by its cover)

  Geliked door 1 persoon

  • Ik zit op het moment met pukkels op mijn voorhoofd sinds een paar weken. Denk door een crème met SPF die too much was 🥴 dus maar weer helemaal naar een eenvoudige routine voor nu en hopelijk trekt het snel weer weg. Ook hormonaal hoor want mijn haar is ook een drama al een paar weken 😎. Don’t judge a book by its cover 👍🏻🌸

   Geliked door 1 persoon

 2. A book! Dat was hem inderdaad! Ik denk dat je gelijk hebt, ik heb ook SPF’s gebruikt en de rode plekken zien er ook uit als pukkels/ muggenbulten (maar niet heel groot) en ze jeuken ook nog. Wat toevallig, mijn haar is de laatste tijd ook heel slap. Ik heb pas geleden maar wéér mijn haar gewassen terwijl het helemaal niet vet was en nu weer zo slap. Niks mee te beginnen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s