Weekoverzicht

Weekoverzicht #190

We gaan de laatste week van maart alweer in. Time flies 😊 ik had een prima week, wellicht een beetje saai maar hey, here we go;

Werken

Op het werk eigenlijk geen bijzonderheden deze week. Een mooie nieuwe job kunnen aanbieden aan iemand dat wel dus dat is altijd leuk. Verder krijgen we komend week hoog bezoek vanuit het hoofdkantoor uit Amerika dus daar is iedereen een beetje nerveus voor. Behalve ik haha want tsja ik heb in mijn loopbaan al zo vaak dit soort bezoeken voorbij zien komen. Het zijn gewoon mensen hoor net als jij en ik maar men vind het blijkbaar allemaal heel spannend dus er staat een ‘strak’ programma klaar.

Hello Fresh

In de Hello Fresh box hadden we deze week wraps, altijd lekker. Een rijstmaaltijd – niet te eten ☹ zo enorm scherp qua smaak niet te doen. Echt balen en ik vind eigenlijk dat ze dit beter moeten vermelden vooraf, er zijn zoveel mensen die niet tegen zulk scherp eten kunnen. Ook hadden we weer een kapot ei in de doos, altijd smerig maar wel altijd keurig opgelost, nooit gedoe over, gelijk op je volgende box een korting, prima die klantenservice. De laatste maaltijd die we hadden was de farfalle ook prima in orde.

Kleding

Ik heb in mijn kledingkast echt de winterkleding een flinke duw naar de achterkant van de kast gegeven haha, al stond ik nog wel mijn autoruiten te krabben in de ochtend ging ik toch voor meer lente-achtige kleding deze week. Op maandag het beige pak. Merk toch dat ik het liever ‘apart’ draag het jasje en de broek zo samen vind ik het toch wat ‘tuttig’. Op dinsdag ging ik voor streepjes – altijd leuk – en kan eigenlijk altijd, tijdloos vind ik dat. Op woensdag lekker gekleurd met het nieuwe truitje dat ik afgelopen week kocht met de groene broek en Skoet die even ging fotobomben 😊 hahaha. Op donderdag ging ik voor Rood, broek en t-shirt zijn van oude Nikkie collecties en het vestje kocht ik vorige week. Op vrijdag lekker jeans en t-shirt.

Auto wassen

Hoognodig dus deze keer zette ik maar even door, ondanks dat het nog steeds file rijden was bij de wasstraat. De ramen waren zo vies en je moet toch elke dag de weg op dus veiligheid voorop. Hij is nu weer blinkend schoon dus hopelijk geen vogel die even een poepje doet….Helaas hoor ik dat er weer zand aankomt balen 😦

Weekend

Vrijdag stond er een tandarts controle op het programma. Voor mijn gevoel was ik onlangs nog geweest maar ik had een mail voor de afspraak gekregen dus gelijk maar ingepland. Ben ik weer klaar voor de komende 6 maanden.

Ook kocht ik voor mij en Isabelle even een nieuw voorraadje deo’s kunnen we weer even vooruit.

Op de markt het gebruikelijke recept van bloemen en kaas, de kaas was schoon op gegaan van de week dus een lekker nieuw stuk gehaald, ik vind het zo lekker om dan als ik thuis ben gelijk een stuk vers van het mes te nemen, doen jullie dat ook als je verse kaas haalt? De kaasboer geeft me aan de kraam ook altijd een stuk om te proeven maar dan thuis neem ik nog een stuk hahaha lekker als hij nog zo romig is.

Zaterdagavond een hapje gegeten in Loosdrecht en zondag nog wat boodschapjes gehaald voor een lunch op kantoor die we moeten verzorgen dinsdag – Note to self; niet vergeten mee te nemen dusssss hahaha en daarna lekker van het weer genoten in de tuin en een boek gelezen! Het wordt van de week weer wat minder dus ik heb het er maar lekker van genomen.

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Mooie kleurige week qua kleding. Oh ja heerlijk een stuk kaas van een vers stuk:-) Over een aantal weken is er weer graskaas mmmmm. Weer een “Amsterdam” week maar ik moet nu toch een beetje aan mezelf gaan denken. M’n moeder wil “niks” alleen als ik het doe. Vanmiddag moet ze weer naar de neuroloog en omdat we gemerkt hebben dat ze steeds zegt dat alles prima is ga ik maar weer mee. Eerst maar even de huishoudelijke schade hier oplossen.
  Weer even wennen aan dat uur het is nu weer donker als ik opsta. En ja bah morgen weer Saharazand…Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom is dol op wraps, ik vind de geur nooit lekker daarvan, vaak zo een zuurdesem geur… Weer sahara zand? ai… ik las ook dat wij van de week misschien natte sneeuw kunnen verwachten, ik kan mij daar niks bij voorstellen. Van mij mag dit weer lekker blijven, ik vind het heerlijk!
  Dat Mickey shirt vind ik zo leuk, die zou ik ook zo dragen.
  Deze week toevallig ook naar de tandarts, wij konden al snel terecht. Wel weer een eind rijden, daar zie ik altijd zo tegenop. En zoals de vorige keer dat ik 3 keer naar de mondhygiënist moet, ik doe dat niet meer (ook qua kosten). Een kies, exact tegenover een kies die er al uit is mag ze z.s.m eruit trekken, kan ie niet meer zo opspelen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja het wordt koud deze week, gelukkig geloof ik richting het weekend weer beter. Ik dacht dat ik net bij de tandarts was geweest maar bleek echt een half jaar geleden in september 😁 ze gaf wel aan dat ik ook per 9 maanden mag als ik dat wil omdat ik mijn gebit zo goed bijhoudt en gelukkig geen issues meer heb – vroeger wel hoor toen was het drama 😩

   Geliked door 1 persoon

 3. Oh wat een heerlijke outfits, ik houd er van! Maar dat zal je niet verbazen hahaha! Ik heb in het weekend en gisteravond ook nog echt even van de laatste zonnestraaltjes genoten, deze week wordt het veelal binnen zitten vrees ik. Fijne week weer!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s