Weekoverzicht

Weekoverzicht #187

Ik had een lekkere week, de zon hielp daar zeker bij. Helaas de oorlog in Oekraïne dan weer niet 😦 zo erg allemaal, maar laten we het toch een beetje luchtig houden en ik neem je mee door mijn week.

Werken

Een ‘normale’ werkweek, geen gekke dingen helaas wel 2 opzeggingen dat is nooit leuk natuurlijk maar het hoort er ook wel een beetje bij. Leuke gesprekken gevoerd en voor mijn gevoel lekker gewerkt. Wel een nadeel is dat ik nog steeds me een rotje zoek op de schijf waar mijn voorganger alles heeft gelaten. Ik heb nu met mijn assistente afgesproken dat we die echt moeten opschonen want 20 minuten naar iets zoeken daar heeft niemand zin in.

Wandelen/sporten

Ja dat ging deze week met plezier, het wandelen meer dan het sporten haha maar ik doe nog steeds trouw 3x per week een (online) work-out van ongeveer 30 minuten dat is meer cardio en krachttraining en dan in het weekend wandelen en ik probeer ook op woensdag tijdens mijn thuiswerkdag. Helaas als ik op kantoor werk (het zit op een industrieterrein) is er niet echt een gezellig rondje te lopen en werk ik dus maar gewoon door.

Lente

Echt wel een lente gevoel hoor, ik deed mijn straatje op vrijdag met azijn om de groene aanslag weg te krijgen. Skoet deed wat inspectierondjes door de tuin maar ze lag ook even lekker in het zonnetje. Mijn bloembakken schieten ook echt uit de grond nu 😊 ik word er wel blij van.

Hello Fresh

Uit de box hadden we toevallig 3x een gerecht met brood, weer eens niet goed opgelet met het kiezen, we hadden verse tomatensoep met croutons, pita met pulled chicken en broodjes hotdog hahaha nou ja, wat maakt het ook uit. Volgende week heb ik even geen box. Ik ben een beetje inspiratieloos zelfs met de box, twijfel ook qua bedrag wat het kost maar aan de andere kant vind ik het ook onwijs makkelijk en zeker omdat we allemaal werken is het wel ideaal. Even een weekje op pauze en nadenken.

Kledingsets

Op maandag droeg ik een ecru broek (heb ik ook een jasje bij) met de aqua trui, ik blijf die kleur echt heerlijk vinden. Op dinsdag mijn groene coltrui (nu het nog frisjes was wellicht de laatste keer dit seizoen?) met de zwart/witte broek. Op woensdag lekker jeans met de Reinders trui. Op donderdag ook een jeans maar dan de donkerblauwe met het jasje wat ik vorig jaar kocht. Ik vergat weer eens foto’s te maken. Ik kocht wel ook een nieuwe Reinders sweater, die zitten zo fijn, ik heb er inmiddels 3 ze blijven mooi na het (vele) wassen en zijn kwalitatief erg goed, wel voor mij echt truien voor thuis, zal ze niet zo snel naar het werk dragen.

Belasting

Ik heb van de week ook maar gelijk mijn belastingopgave gedaan. Ik krijg gelukkig nog steeds een fijn bedrag terug dus kom maar op met mijn centen, haha. Meestal stop ik het wel gelijk weer terug in het huis en doe ik dan later in het jaar weer een aflossing maar met die oorlog, hmmm weet ik het niet, denken jullie daar wel eens over na?

Weekend

Op vrijdag dus een beetje in de tuin aan de slag even de groene aanslag te lijf. Vorig jaar was dat toch een opgave en bleek het behoorlijk hardnekkig dus nu maar even kijken hoe het dit jaar uitpakt. De achtertuin is wel redelijk goed gegaan maar het voorstoepje heeft denk ik nog net te weinig zon gehad dus die moet nog wel een keer.

Zaterdagochtend even naar de markt geweest maar verder eigenlijk het hele weekend thuis gebleven. Het weer was zalig dus ik zal lekker uit de wind met mijn boek in de zon, had ook niet zo veel zin om erop uit te gaan. De Creme Brulee koffie haalde ik bij de Hema op aanraden van een andere blogster. Erg lekker aanrader voor wie dit wilt proberen. Skoet vond het weer eens nodig uit mijn glas te drinken 🙂 Volgende week maar weer een beetje de hort op denk ik.

Hoe was jouw week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Heerlijk die zon maar de oorlog geeft toch wel een knoop in mijn maag. In de regel proberen wij alle meevallers ook in het appartement te stoppen maar nu met die gigantische inflatie en het lijkt alleen maar erger te worden. Hopelijk is het snel voorbij.
  (iets heel anders:-) misschien zijn die verspakketten van de AH iets voor je (vaak in de koeling) daar zit ook vrijwel alles in en is al gesneden. Fijne week!
  Oh ja die capsules zijn die van aluminium? De onze loopt vast bij plastic.

  Geliked door 1 persoon

 2. Die crème brulée is een lekkere tip! Die wil ik ook wel proberen. Katten drinken vaak het liefst uit andermans glazen en overal in de tuin waar water in staat… Zet je trouw altijd vers water voor ze neer. 3 dagen brood, daar zou Jeroen helemaal blij van worden, hij zou het liefst altijd brood eten haha!
  Zo een industrieterrein is zeker saai, midden in een stad lijkt mij veel leuker. Of desnoods in de buurt van een park.
  Het wordt een zonnige week, gaat de goede kant op!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wij proberen ook zoveel mogelijk af te lossen tussendoor, werken beide bij klein bedrijf waar we geen pensioen-opbouw van hebben, dus ik wil later een zo laag mogelijke maandlast hebben. En daarnaast zoveel mogelijk genieten 😉. Ik weet het ook niet met die oorlog. Rente op de bank krijg je ook niet.

  Heerlijk he die zon! Knapt een mens echt van op. We waren gisteren in Deventer aan het lopen. Je merkte wel of je in de zon of schaduw liep zeg!

  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja het voorjaar blijft nog even deze week. Ik vind het echt lastig aflossen of niet, heb net een groot bedrag gedaan dus kijk de komend jaar eerst maar even aan waar het heengaat met de wereld en met de prijzen 😞🧐

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s