Opgemaakt

Beauty Empties Januari 2022

De eerste maand van het jaar zit erop en ik laat je zien wat er zoal aan beauty empties opging deze maand. Ik kneep, at, dronk, brandde, smeerde de volgende producten op 😉

Onder de video vind je de linkjes naar eventuele reviews

Annette

Revitaltrax – Klik hier

Essence mascara – klik hier

Estee Lauder Daywear

Kiehls vitamine C creme – Klik hier

Sunday Riley Pink drink – Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

  1. Fijn dat je zo tevreden bent over de Revitaltrax. Ik zag dat het Kruidvat nu ook van de poeder heeft (huismerk) heb mij er nog niet in verdiept. Heerlijk dat wasparfum. Ik doe tegenwoordig af en toe een paar druppeltjes op een half wattenschijfje en zuig dat op. Fijne dag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik neem mij steeds voor om weer eens naar Duitsland te gaan maar het komt er maar niet van (bizar moe de laatste tijd). Voor Balea maar ook voor de supplementen. Wasparfum koop ik weer als we weer beter in de slappe was ;)) zitten, vond het altijd heerlijk ruiken!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s