Weekoverzicht

Weekoverzicht #182

Hoi en leuk dat je weer komt lezen hoe ik mijn week spendeerde 😊. Ik ging even flink door de wasstraat zodat ik deze week fris en fruitig aan mijn nieuwe job kan beginnen. Lees je mee?

Schoonheidsspecialiste

Maandagmiddag stond er een afspraak bij de schoonheidsspecialiste in de agenda. Heerlijk, de afspraak stond al van voor de lockdown dus fijn dat hij gewoon door kon gaan. Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage gehad en met een nieuw apparaatje de reflex is mijn hele gezicht ‘getrild’ haha was echt lekker. Ik nam een foldertje mee want het was echt zalig. Je kunt dit dus aanschaffen voor thuisgebruik ook maar ik ken mezelf daar kom ik dan weer niet aan toe denk ik dus ik laat het maar bij de behandeling gebeuren. Maar dames, zaligheid ten top.

Kapper

Omdat ik toch zo lekker bezig was op dinsdag de kapster op bezoek en de kleur weer bijgewerkt en de droge punten uit het haar verwijderd. Nou met de nagels vorige week al gedaan dus helemaal door de revisie geweest 😊.

Camera

Over sommige aankopen kan ik ellenlang nadenken, dubben, vergelijken (zo erg dat ik het dan dus echt niet meer weet) maar uiteindelijk is hij er dan toch gekomen na zo’n 3 jaar – ja echt waar – nadenken. Een nieuwe camera. Ik denk dat ik over mijn laptop die ik vorig jaar kocht nog wel langer had nagedacht haha maar nu is hij er dan toch. Ik wilde dus al heel lang een nieuwe camera, voor mee op mijn reisjes (hallo lockdown kon ik het nog even langer uitstellen) zodat ik mooie (hopelijk) foto’s kan maken. Ik wilde toen ik naar Praag en Krakau ging dus al een nieuwe maar ja, het is best een bedrag en dan zit en blijf ik dus maar dubben. Nu schop onder de kont en ervoor gegaan. Wel leren nu hoe ik met deze camera om moet gaan. Of ik ook mijn youtube filmpjes met deze camera ga doen moet ik nog even bekijken wellicht als ik hem wat meer onder de knie heb maar ik geloof dat hij daar minder geschikt voor is.

Museum

Aangezien het weer kon toog ik op woensdag naar een museum. Deze keer ging ik met mijn kaart naar het Frans Hals museum in Haarlem. Bleek trouwens dat er nog een ander museum in dezelfde straat zit die ik ook gratis kon bezoeken maar daar had ik uiteindelijk geen zin meer in. Ik ging naar Hof omdat daar de oude meesters hangen. Mooi om te zien, vooral ook de stillevens die al een paar honderd jaar oud zijn vind ik prachtig omdat ze zo ‘echt’ zijn geschilderd.

Uit eten

Op donderdagavond ging ik met een vriend de horeca bezoeken dus ik heb deze week echt wel weer mijn best gedaan met het stimuleren van de Economie haha. Van de Hello Fresh box hadden we Pulled chicken, pasta Alfredo en rijst met biefstuk. Alle drie wel prima al denk ik dat ik de pasta Alfredo niet meer neem, daar ben ik wel een beetje op uitgekeken inmiddels.

Outfitjes

Op maandag begon ik de week met de koraalkleurige trui en de geruite broek. Op dinsdag mijn nieuwe spijkerbroek (van Only overigens) en de fuchsia blouse met een grijs vest. Op woensdag – vergeten foto te maken 😊 de groene flair broek. Op donderdag was ik een beetje crèmig/bruin, bruine broek, beige met groen bloesje en camel kleurig vest. Op vrijdag lekker casual in mijn jeans en grijze trui (weer geen foto 😊).

Weekend

In het weekend even goed het huis gesopt want eind volgende week krijg ik een nieuwe vloer in de woonkamer. Dus alvast goed gezogen en de hoeken hahaha goed gedweild, moet uiteraard voordat ze beginnen nog wel een keer maar omdat ik weer aan het werk ga dacht ik doe het nu maar even extra uitgebreid. Volgende week het resultaat van de nieuwe vloer. Ik heb nu een gietvloer, onwijs blij mee maar na 10 jaar volledig verkleurd en ik zie het niet zitten qua prijs (echt duur) hem opnieuw te laten schuren en lakken en ook omdat je er dan een flink aantal dagen niet op kan. Waar laat ik al mijn meubels en vooral mezelf, de kinderen en Skoet. Er komt nu dus een PVC vloer in.

Bloemen en kaas van de markt en verder een rustig weekend zodat ik uitgerust aan het werk kan maandag. Op zondag met nieuwe camera naar de dierentuin in Arnhem geweest. Het was er echt belachelijk druk overigens vooral bij het binnengaan een rij van hier tot Tokio dat moeten ze echt wat beter regelen.

Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Je hebt je laatste “vrije” week goed benut en leuke dingen gedaan zo te zien. Gingen naar het fotomuseum in Rotterdam maar onze reservering bleek niet doorgekomen heel vreemd want had ‘m wel op de telefoon maar mochten er niet in. Toen maar koffie in hotel New York maar zelfs voor koffie moest je reserveren….Even naar de markt maar daar vond ik het echt veel te druk:-)
  Fijne week en succes vandaag! Oh en een PVC vloer is zo fijn en gemakkelijk (nu het 4e huis met PVC).

  Geliked door 1 persoon

  • Wat stom zeg? Was het helemaal vol dan? Gisteren in de dierentuin was niet normaal. Grappig want ik zag op Instagram dus een heleboel mensen die daar waren en wat zeiden over de enorme rij bij de ingang (met 0 afstand tot elkaar) eenmaal binnen was het goed te doen. Ik ben ook heel benieuwd naar mijn vloer 😉

   Like

 2. Heerlijk, je bent er helemaal klaar voor! Wat een apart apparaatje, ik ga even googelen, misschien helpt het tegen een verslapte kaaklijn?
  Prachtige camera, ik heb ook een Canon (of een Nikon?) liggen die ik ooit voor 5 tientjes tweedehands kocht. Hij doet het nog goed maar meer voor buiten geschikt. Binnen werden alle foto’s heel blauwig van kleur, zo gek.
  Kwijlen al die schilderijen, ik vind het zo knap al die fotorealistische schilderijen en zo sfeervol. Ik ben altijd geneigd er met mijn neus vlakbij te gaan staan en vaak zijn het dan “klodders”die van veraf een geheel maken. Dat zou ik ook graag leren. Meer van een afstand een schilderij maken en niet altijd er vlak op zitten…

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoop dat je een fijne 1e werkdag hebt gehad!
  Wij hebben plavuizen, maar ik vind t maar niets met die voegen, hoe vaak ik ook dweil, het wordt smoezelig. Bij de volgende vloer ga ik ook voor pvc.
  Ik ga mijn schoonheidsspecialiste vragen of ze ook zo’n apparaatje heeft 😊.
  Succes deze week met je nieuwe baan!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s